Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Lavinia Pîrva (37 de ani) a vorbit despre provocările vieții de mamă, despre cum va petrece sărbătorile de iarnă, dar și despre cel de-al doilea copil. Solista are un fiu, Alexandru Bănică (2 ani), din mariajul cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani).

Lavinia Pîrva, pregătită să devină mamă din nou? „Văd femei cu doi, trei copii”

Lavinia și Ștefan s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria. Alături le-au fost doar câțiva membri ai familiei și cei mai apropiați prieteni. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit și mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt niște locuri extraordinare”, declara Lavinia Pîrva în 2018.

„Ne-am dorit să facem acest lucru discret. Am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat. Cununia religioasă a fost făcută în România. Am avut și două domnișoare de onoare, prietenele mele. Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști”, a mai spus atunci.

„Este perioada aceea în care Alexandru este bombă cu ceas. Nu prea am timp de nimic, pentru că am ales să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit lucrul ăsta și îmi place foarte tare. E adevărat că este foarte greu. M-a ajutat mama destul de mult. Acum a plecat la Timișoara să mai respire și ea”, a povestit solista, în emisiunea „La Măruță”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

De la ce pornesc conflictele dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Jr., Violeta și Radu

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

„Nu mi-am dorit să am bonă. Mi-am dorit să crească cu mama, cu bunica și așa mai departe. Sunt mândră că am reușit să fac lucrul acesta până la vârsta asta. Copilul a stat numai cu mama și bunica, nu a fost nevoie de bonă sau de altcineva. A crescut frumos”, a completat.

Vorbind despre o a doua sarcină, Lavinia a mai spus: „Eu, în momentul ăsta, nu mă gândesc la asta. Mi-este suficient. Văd femei cu doi, trei copii și mă întreb cum reușesc. Nu cred că aș face față cu doi, trei ca Alexandru. (…) Cântă, dansează, e ceva… Se duce la pian, apasă, cântă, e talentat. (…) Nu zicem nimic, deocamdată (n.r.: despre al doilea copil)”.

În continuarea aceluiași interviu, Lavinia a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a caracteriza mai multe vedete într-un singur cuvânt. Printre fotografiile selectate s-a numărat și una cu Mihaela Rădulescu (52 de ani). Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu au fost căsătoriți timp de 2 ani, din 1997 până în 1999. „Ziceai că nu trebuie să mă repet, nu? Hmmm, interesantă!”, a spus Lavinia Pîrva.

Între anii 2006 și 2013, solistul a mai fost căsătorit cu Andreea Marin (46 de ani), alături de care are o fiică, Ana Violeta Bănică (13 ani). Din fosta relație cu Camelia Constantinescu, actorul mai are un fiu, Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 19 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter