Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva: „Eu nu văd lucrul acesta”

De Unica.ro, pe

În cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Andreea Marin a vorbit, printre altele, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva, actuala soție a fostului ei partener de viață, Ștefan Bănică Junior.

Andreea și Ștefan au fost căsătoriți între anii 2006 și 2013 și au împreună o fiică, Ana Violeta (13 ani). În anul 2017, Ștefan s-a recăsătorit cu Lavinia. Perechea are împreună un fiu, Alexandru, în vârstă de 2 ani. Artistul mai are un fiu, Radu (19 ani), din fosta relație cu Camelia Constantinescu.

Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pîrva: „Eu nu văd lucrul acesta”

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănare fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta.

Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi, eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a spus Andreea Marin.

În cadrul segmentului Maria întreabă, adulții răspund, din cadrul emisiunii La Măruță, când i s-a spus că seamănă cu Lavinia, Andreea a mai spus: „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”.

Despre divorțul dintre ea și Ștefan, Andreea a mai declarat la Kanal D: „Este cât se poate de limpede și până la urmă este singurul adevăr important, că acesta este drumul pe care trebuia să-l parcurgă fiecare și nu am niciun regret. Sunt fericită astăzi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru prezent, nu stau să mă uit în trecut.

Citește și:

Fiica Andreei Marin este din ce în ce mai frumoasă! Prezentatoarea TV a publicat o fotografie rară cu Violeta

Andreea Marin a spus de unde crede că a pornit conflictul dintre ea și Mihaela Rădulescu

Andreea Marin, despre a doua sarcină: „Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

Cred că fiecare poveste din viața noastră are un rol. Poți să întâlnești un om care are un rol până la un anumit timp, poți să întâlnești un om care are un rol până la sfârșitul vieții tale. Da, trăim cu mintea la basme și ne-am dori să trăim în fiecare zi cu persoana lângă care vom închide și ochii, dar nu se întâmplă așa.

Și noi trebuie să acceptăm această realitate. Pentru mine nu mai este o poveste de care să mă tot agăț. Sunt o femeie cu picioarele pe pământ. Știu ce vreau de la viață și sunt astăzi exact în punctul în care trebuia să fiu. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață, dar mi-a dat și calea de urmat”.

Andreea formează de aproape 5 ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a spus Andreea Marin în Podcastul lui Damian Drăghici.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. În 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu primul ei soț, directorul de marketing Cristian Gheorghiță. În 1998 au divorțat. Apoi, între anii 2006 și 2013, Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior, iar după divorțul de acesta, din 2014 până 2017, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter