Lavinia Pârva, sexy și ispititoare în costum de baie, într-o vacanță exotică cu Ștefan Bănică

De Unica.ro, pe

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au plecat într-o vacanță exotică de vis, bucurându-se de soare, căldură și distracție.

Vedeta și Ștefan Bănică și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță. Frumoasa Lavinia Pârva a postat pe social media mai multe poze cu ea în costum de baie, în care își etalează corpul superb, cu forme apetisante. Ea are o siluetă de invidiat, și a reușit să revină la greutatea pe care o avea înainte de naștere. A ales să poarte costume de baie întregi, care îi etalează contururile siluetei perfect.

Fanii nu au întârziat să îi facă complimente peste complimente. Printre mesajele primite s-au numărat „Wow! Ești extraordinar de frumoasă”, „Frumoasă ești, Lavinia” și „Îmi doresc să te văd mai des la TV”.

Însă, la fel ca orice vedetă, Lavinia Pârva se confruntă și cu gurile rele. Unii oameni i-au reproșat că a exagerat cu intervențiile estetice și cu filtrele de înfrumusețare. O parte dintre comentarii au fost „Te-ai urâțit de tot cu atâtea intervenții estetice”, „Erai frumoasa. Te-ai desfigurat” și „De ce toate vă aplicați filtre care vă urâțesc nu am să înțeleg”.

Citește și: Motivul pentru care Petre Roman pleacă din România împreună cu Silvia Chifiriuc: „Scapă de mizeria de aici”

Citește și: Ce cadou a primit Ilinca Vandici de la soțul ei, de Ziua Îndrăgostiților

Citește și: O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la acidul hialuronic din buze

După nașterea, Lavinia Pârva a slăbit 30 de kilograme. Ea nu este genul care să se abțină de la mâncare, astfel încât sportul a fost aliatul ei de nădejde în misiunea ei de a slăbi.

„M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport,” a spus ea, citată de Libertatea. „Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”.

Lavinia Pârva a recunoscut că merge des la doctor pentru a-și menține chipul tânăr. „Atunci când am simțit ca este într-adevăr necesar să mă las pe mâna medicului estetician, m-am documentat și am căutat mult pentru ca nu mi-am dorit să mă duc la i«pomul laudati», deși era facil”, a zis ea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter