Lavinia Pîrva, poză rară cu băiatul ei și al lui Ștefan Bănică. Fanii au rămas uimiți de aspectul copilului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 mai 2021, 17:18

Lavinia Pîrva (36 de ani) este destul de discretă în ceea ce privește expunerea publică a lui Alexandru, băiețelul pe care îl are cu Ștefan Bănică Jr. (52 de ani). Până acum, micuțul, în vârstă de doi ani, a fost ținut de părinți cât mai departe de ochii curioșilor, dar iată că a venit momentul în care fanii cuplului l-au putut vedea într-o postare publicată de Lavinia pe rețelele sociale. Soția lui Ștefan Bănică a publicat recent o fotografie simpatică foc în care apare ea împreună cu Alexandru. Băiatul stă cu spatele în poză, dar chiar și așa s-a putut observa drăgălaș este băiatul.

„După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe impraștiat cât mai multe jucării! Cu cât mai mare e dezordinea, cu atât suntem mai fericiți😂😅😅😅”, a scris Lavinia în dreptul pozei cu băiatul.

Postarea Lavineiei Pârva a adunat rapid peste 5.000 de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea de pe rețelele de socializare și mai multe comentarii în care fanii se declară uimiți de cât de culoarea părului copilașului.

„Cam blonduț 😅. Ștefan știe sigur ……..😂”, „Așa blonduț??? ❤️”, „Și el are ochi albaștri, ca frații lui?” sau „Cu cine seamănă copilul tău blond?”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților.

Lavinia a mai vorbit despre faptul că Alexandru este blond și spunea, într-un interviu, că seamănă cu tatăl lui când era mic. Tot atunci a dezvăluit și cum se înțelege micuțul cu ceilalți doi copii ai lui Ștefan, Violeta și Radu.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, despre cea mai „nefericit îmbrăcată” artistă din România

Citeşte şi: Antonia și Anda Adam, criticate de Iulia Albu: „Nu-mi plac silicoanele lor. Prefer femeile fără implant mamar”

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată cu suspendare pentru lovire și alte violențe

Citeşte şi: Mama Elodiei Ghinescu, mărturisiri șocante despre Cristian Cioacă

„Alexandru semănă cu Ștefan când era mic. E blond. Noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Acum, la doi ani, urcă scările, n-are treabă. Ștefan e mai exigent și mai panicat. Îi e frică să nu cadă, să nu se lovească. Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a mărturisit Lavinia în urmă cu câteva săptămâni.

În urmă cu câteva săptămâni, Lavinia a mai postat câteva fotografii în care apare ținându-l în brațe pe Alexandru.

„A fi părinte este iubirea înmultiță cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea. ❤️”, scria Lavinia în urmă cu ceva timp pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu copilul.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter