Lavinia Pîrva a vorbit despre operațiile estetice: „Mă simt obligată să explic această schimbare de imagine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 decembrie 2019, 16:51
Lavinia Pîrva este o femeie frumoasă și mereu a avut grijă de imaginea sa. Soția lui Ștefan Bănică a făcut primele declarații despre operațiile estetice pe care a fost acuzată că și le-a făcut.

Lavinia Pîrva, în vârstă de 35 de ani, a devenit mămică anul acesta și, ca orice femeie căreia îi pasă de felul în care arată, artista și-a dorit să revină cât mai repede la silueta inițială. Soția lui Ștefan Bănică a recunoscut că și-a făcut anumite ajustări estetice, dar în niciun caz nu a apelat la intervenții chirurgicale invazive: „În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac ,deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!

Când va fi nevoie și medicul specialist va consideră că trebuie, poate o voi face! Insă, pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!? Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de ține este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acealasi lucru!”, – a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, 52 de ani, s-au căsătorit în secret în 2017 și au devenit părinții unui băiețel, pe nume Alexandru, în primăvara acestui an.

Vezi imaginile cu Lavinia Pîrva care au trezit suspiciuni în rândul fanilor în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter