Lavinia Pârva, dezvăluiri despre nunta cu Ștefan Bănică Jr. De ce s-au căsătorit în Bulgaria

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 11:00

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. se iubesc discret de mai bine de șase ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare taină, în Bulgaria, la malul mării. Artista a mărturisit care a fost motivul pentru care au luat această decizie. 

Invitată într-o emisiune TV, Lavinia Pârva a povestit despre modul în care îi place să își petreacă vacanțele alături de soțul ei, Ștefan Bănică Jr., și în compania celor doi copii ai artistului din căsătoriile anterioare, Ana Violeta și Radu Ștefan: „Nu stăm mult în vacanţă. Eu plec şi vin. Avem multe spectacole şi când prind momentul fug undeva şi mă întorc. Mă adaptez uşor, dar nu pot spune acelaşi lucru despre Ştefan. Dacă merg la mare încerc să nu stau mult la soare, îmi place să mă plimb, să fac cumpărături. Noi vrem să stăm în vacanţă şi să nu facem nimic. Ne dorim amândoi asta şi suntem compatibili din acest punct de vedere. Eu iarna ador să merg şi la zăpadă şi îmi place să schiez. Ce e frumos e faptul că cei doi copii schiază, chiar mai bine decât mine” a declarat artista, conform Libertatea.ro.

Lavinia a dezvăluit, printre altele, și motivul pentru care au ales să se căsătorească în Bulgaria, la Balcic: „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat.”

Deși nu le place să discute despre viața lor intimă, cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere când, în toamna anului trecut, au anunțat că s-au căsătorit.

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat” a declarat atunci Ștefan Bănică Jr., în cadrul unei emisiuni „Dincolo de aparenţe”.

Citește și:

Ce poreclă i-a pus Prințul Charles lui Meghan Markle

Andreea Marin pregătește un film: “În septembrie va fi gata”

Vezi şi 10 mâncăruri pe care să le încerci când ești în Bulgaria!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter