Lavinia Goste și Marius Zorilă, povestea unei familii care a luptat pentru o minune: „Medicul mi-a spus că nu am cum să rămân însărcinată”. Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 14:03

Interpreta de muzică populară Lavinia Goste și soțul ei, Marius Zorilă, au împreună o poveste de dragoste impresionantă, dar și emoționantă. Cei doi au povestit despre parcursul relației lor și despre momentele prin care au trecut împreună până a ajunge la clipele de fericire pe care le trăiesc acum.

Cu o relație care durează de peste 14 ani, cântăreții de muzică populară au luptat pentru dragostea lor, dar mai ales pentru visul cel mai mare pe care l-au avut de la început, acela de a avea copii. Un vis care părea greu de realizat la început a devenit în cele din urmă realitate, iar ei au povestit despre toate aceste momente pentru Unica.ro.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, de la agonie la extaz. Prin ce au trecut înainte să devină părinți

Lavinia a mărturisit că a rămas însărcinată pentru prima dată în urmă cu mai bine de 11 ani, însă fericirea a durat puțin. În a opta săptămână a pierdut sarcina, acela fiind un moment de cumpănă în relația lor.

„Am rămas însărcinată prima data în ianuarie 2011, dar, din păcate, la scurt timp am pierdut sarcina. La 8 săptămâni s-a oprit din evoluție. Înainte de a rămâne însărcinată pentru prima dată, având anumite probleme de sănătate, mi s-a spus că am să rămân foarte greu însărcinată, sanse mici…”, a povestit interpreta Lavinia Goste, pentru Unica.ro.

Cum medicii i-au spus că îi va fi destul de greu să aibă copii, cântăreața a încercat să își schimbe modul de viață, resemnată deja cu situația în care se afla. A început să pună mai mult accent pe propria persoană, avea grijă la alimentație și își trăia, cu optimism, fiecare zi. Și-a pus în gând să apeleze la metoda fertilizării și chiar a luat în calcul să infieze un copil, dacă nici această metodă nu ar fi avut succes.

„Era casa mult prea pustie doar cu noi doi și ne doream un copil din toată ființa noastră”

„Într-adevar a fost un doctor care mi-a spus că nu am cum să rămân însărcinată. În acel moment am început să mă rog destul de mult și să am grijă de alimentație, mă încărcam cu multă energie pozitivă, mi-am dorit să fiu spiritual bine, mi-am spus: nu e nimic dacă nu am să pot să rămân însărcinată, vom încerca pe cale artificială și dacă nici așa nu vom reuși, atunci vom înfia un copil.

Era casa mult prea pustie doar cu noi doi și ne doream un copil din toată ființa noastră, era acel lucru care ne lipsea să fim deplin fericiți”, a povestit Lavinia.

Lavinia Goste și Marius Zorilă, povestea unei familii care a luptat pentru o minune: "Medicul mi-a spus că nu am cum să rămân însărcinată". Exclusiv
Lavinia și Marius Goste, interpreți de muzică populară

Lavinia Goste și Marius Zorilă, părinți de gemeni: „Fetele au venit ca o minune”

Fericirea avea să le bată la ușă celor doi cântăreți, când se așteptau mai puțin. „ca o minune” au apărut în povestea lor gemenele ce aveau să le schimbe pentru totdeauna viața. Lavinia spune că sunt o familie fericită și consideră că apariția pe lume a celor două fetițe a fost o minune din partea lui Dumnezeu. Cântăreața a mărturisit că cele două fetițe „sunt comorile familiei” și a mărturisit că sunt extrem de alintate atât de ea, cât și de soțul ei.

Citește și: O cunoscută cântăreță de muzică populară lucrează ca make-up artist ca să își plătească piesele

„Fetele au venit ca o minune și așa considerăm că sunt o minune în viata noastră, de aceea prețuim fiecare moment din viață. Nu stăm foarte mult departe de ele, nu putem unii fără alții. Tot ce știu este că Dumnezeu face minuni, dacă crezi cu adevărat în El, și dacă îți dorești! Noi am acceptat situația, dar El a considerat că merităm doi copii. Gemenele noastre sunt sufletul nostru, comorile noastre, tata pentru ele este Dulceață, asa îl alintă ele, iar eu sunt Pufoșenie”, a adăugat interpreta.

Lavinia Goste și Marius Zorila, profesori de muzică pentru copiii talentați

Din dragoste pentru muzica populară și tradiții, artiștii Lavinia Goste și Marius Zorilă au pus bazele primei școli de folclor și educație muzicală. În urmă cu doi ani, binecunoscuții artiști au decis să facă un pas important în cariera lor artistică cu gândul la copiii extrem de talentați care au nevoie de un loc în care să-și desfășoare talentul la cel mai înalt nivel. Pe lângă activitățile cu copiii, cei doi au și propriul studio de înregistrări, unde își compun piesele proprii, alături de Orchestra Valahia, dar și produc pentru alți artiști și doritori de a începe un drum muzical.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter