Laurette, despre bătaia din camera de hotel: „Dacă Poliția întârzia două minute, mă omora acolo”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 martie 2021, 08:39
Laurette a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel din centrul vechi al Capitalei. Vedeta a povestit prin ce coșmar a trecut și a mărturisit că intervenția Poliției a fost salvarea ei. 

Laurette Atindehou, în vârstă de 37 de ani, s-a întâlnit cu un bărbat într-un hotel de trei stele din centrul Capitalei și de acolo cei doi au ajuns la Poliție, după ce cearta izbucnită între ei a degenerat și vedeta a fost agresată fizică.

„A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta”, a declarat Laurette după ce a ieșit de la IML, acolo unde a mers pentru a scoate un certificat medico-legal.

Citește și: Laurette, bătută de un bărbat într-un hotel din centrul Capitalei. Avocatul vedetei a făcut primele declarații

Laurette, despre noaptea în care a fost bătută

Avocatul vedetei, Vlad Hosu, a declarat că Laurette și bărbatul care a bătut-o se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public, după ce luni de zile au vorbit prin mesaje.

„Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp”, a mărturisit și vedeta, potrivit viva.ro.

Comunicat de presă

Laurette a transmis prin intermediul rețelelor de socializare un comunicat în care vorbește despre speculațiile apărute în presă, potrivit cărora vedeta se afla în camera de hotel pentru a presta servicii sexuale, iar scandalul ar fi pornit de la faptul că bărbatul nu a mai vrut să-i plătească suma pe care o stabiliseră dinainte.

„În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte. Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor, care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă.

„Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală”

Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o scurgere de informații din partea acestei instituții. Dacă scurgerea de informații ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală.

Citește și: Fetița lui Laurette s-a ales cu dantura spartă în urma unui atac rasist violent

Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobiului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată”, a transmis Laurette.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter