Bărbatul acuzat că a agresat-o pe Laurette în hotel: „A pus mâna pe plicul meu cu bani și țipa că vreau să o omor!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 10:47

A trecut mai bine de o săptămână de la incidentul violent în care a fost implicată Laurette, iar acum apar noi dezvăluiri din partea lui Marian Tătic, bărbatul care ar fi agresat-o.

Reamintim că pe 11 martie, Laurette Atindehou (37 de ani) a ajuns la Poliție după ce a fost agresată într-un hotel din centrul Bucureștiului. În urma incidentului, vedetea de televiziune a rămas cu urme severe de violență fizică pe tot corpul.

„A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva dorește să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta”, preciza Laurette atunci, după vizita de la Institutul Medico Legal.

Acum, bărbatul cu care s-a întâlnit și care ar fi agresat-o, Marian Tătic, a vorbit pentru prima dată despre cele petrecute între el și Laurette în acel hotel.

Citeşte şi: Gina Pistol a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Smiley

Citeşte şi: Cu ce problemă de sănătate se confruntă actrița Doinița Oancea

Citeşte şi: Alina Laufer, noi detalii despre gemeni: „Au crescut măricei, deja au depășit 2 kg”

Citeşte şi: Gabriela Cristea revine în atenția publicului cu un nou show! Ce emisiune va prezenta

„Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o … I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să întrețin relații cu ea, nu să o omor. M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o … Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa. Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, a dezvăluit Tătic, pentru cancan.ro.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Bărbatul mai spune că dacă ar fi zvut de gând să-i facă vreun rău – să o violeze sau să o ucidă – nu s-ar fi dus într-un loc ales de ea: „Ea mă aștepta în cameră, a rezervat-o pe numele ei. I-am zis că vin unde vrea ea. Dacă aveam în cap să o violez sau să o omor, păi mă duceam unde voia ea? Ea se cunoștea cu aia de la recepție. Abia am reușit să iau plicul de la ea. Cum era să o las să plece cu banii mei? Am 1.90 metri înălțime și 100 de kilograme. Păi eu voiam să o bat? Nici vorbă că am băgat-o cu capul în toaletă. Acolo abia intră un porumbel, mergem acolo și vă arăt”

Marian Tătic a mai precizat că a făcut plâgere penală împotriva lui Laurette pentru tâlhărie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter