Laurette, primele declarații după accidentul de mașină în care a fost implicată: „Am văzut moartea cu o ochii!”

Ultimul update Joi, 24 martie 2022, 10:58

Laurette Atindehou a trecut prin clipe de coșmar marți, 22 martie, după ce a fost implicată într-un accident rutier în București.

Laurette a fost implicată într-un accident de mașină destul de grav pe șoseaua Tunari, în care alte patru mașini au fost avariate. Vedeta a dezvăluit că a fost rănită, dar se bucură că a scăpat cu viață.

Laurette, primele declarații după accidentul de mașină în care a fost implicată: „Am văzut moartea cu o ochii!”

Am fost implicată într-un accident mai grav, să zic așa. Mă deplasam spre casă, spre Pipera, să pun benzină la mașină. M-am trezit efectiv cu o mașină care a intrat în mine, nu a acordat prioritate, pur și simpu m-am trezit șocată, lovită. Am văzut moartea cu ochii. Am intrat într-o mașină, iar din mașină m-a aruncat într-un gard de beton și acolo am rămas. Mașina e daună totală, nu mai am ce să mai fac cu ea.

Eram singură, iar norocul meu a fost că nu am luat-o pe cea mică. Cu 10 minute înainte o rugasem să vină cu mine și parcă Dumnezeu a lucrat ca să vină acasă. Am avut noroc că nu a fost copilul cu mine în mașină. Dacă pățeam ceva mai grav asta era, a declarat vedeta pentru Antena Stars.

Citește și: Actorul Mihai Călin, gazdă pentru o familie din Ucraina

Bianca Drăgușanu, intervenție estetică neașteptată. Ce și-a făcut de data aceasta.”Frumusțea presupune sacrificii”

Ce au făcut refugiații din Ucraina cu mâncarea primită de la voluntarii din Gara de Nord

Ce glumă a făcut Volodimir Zelenski în timpul unei conferințe de presă. Momentul s-a viralizat instant

Laurette, rănită în accidentul de mașină

Laurette a mai povestit că în urma impactului, care a fost destul de puternic, s-a lovit la picioare și la mâini.

M-am lovit la picioare, la umărul stâng și puțin mâna dreapta. A fost un impact destul de puternic, eu mă deplasam normal pe stradă, nu aveam viteză mare. M-am trezit cu mașina în mine care m-a lovit lateral (…) Într-adevăr, s-a deplasat și Ambulanța la fața locului, dar am refuzat să merg la spital. Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă și nu am pățit ceva mai grav, a mai spus ea.

Aceasta a mai mărturisit că în timp ce martorii țipau la ea și îi adresau cuvinte urâte, crezând că este vinovată de producerea accidentului, o femeie i-a sărit în ajutor. Laurette a subliniat că incidentul nu s-a produs din vina ei.

Dintre toți oamenii care erau acolo doar o singură doamnă a venit repede către mine să-mi dea o sticlă de apă, m-a întrebat dacă sunt bine, restul erau cu telefoane în mână și strigau toți, m-au făcut în toate felurile, dar s-a dovediat că nu am făcut nimic necorespunzător. Eu circulam regulamentar, mai dezvăluit ea, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter