Laurette Atindehou, victima unui atac cibernetic. Câți bani i-au furat hackerii

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 13:12

Laurette Atindehou (37 de ani) a fost victima hackerilor. Vedeta de televiziune a mărturisit recent că a rămas fără conturile de socializare și a pierdut și banii care se aflau pe unul dintre aceste conturi, în urma unui atac cibernetic. Paguba se ridică la 500 de euro, iar Laurette a cerut ajutorul unei firme de IT pentru a-și recupera paginile.

„În urmă cu două, trei săptămâni am pierdut două conturi de Facebook. Contul meu oficial, cu ecusonul albastru, era un cont nou făcut. Adunasem acolo vreo 10.000 de urmăritori și cei de la Facebook mi-au dat și ecusonul albastru și mai aveam un cont de Facebook, acolo unde aveam pagina de hăinuțe de unde făceau fetele comenzi de îmbrăcăminte”, a mărturisit Laurette la Antena Stars.

Laurette știe că banii pierduți vor fi foarte greu de recuperat și crede că din cauza lor i-au fost sparte conturile de social media.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, apostrofată pentru că poartă mască anti-COVID-19 în spațiile închise

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declarații surprinzătoarea despre presupusul viitor copil al lui Laurențiu Reghecampf

Citeşte şi: Tom Cruise, de nerecunoscut la un meci de baseball: „Ce și-a făcut? Arată ca mătușa mea!”

Citeşte şi: Prima reacție a actriței Carmen Tănase, după ce s-a spus că are COVID-19

„Au fost retrași din contul firmei. Plăteam și reclame cu cardul respectiv pentru a plăti sponsorizările. Am introdus datele și se pare că hackerii de aceea au încercat să îmi spargă conturile de socializare pentru a ajunge la datele persoanle și la numărul meu de card. În cele din urmă au reușit”, a adăugat Laurette.

Laurette, bătută de un bărbat într-un hotel din centrul Capitalei

În primăvara acestui an, Laurette a trecut printr-un incident care a marcat-o profund. Vedeta a fost agresată într-un hotel din centrul Capitalei, iar scandalul ar fi pornit de la bani.

„A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva doreșțe să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta”, a declarat Laurette la momentul respectiv.

Bărbatul care a agresat-o spune că Laurette a încercat să-i ia un plic cu bani din mână și de aceea a recurs la violență.

„Avem la mine 7.500 de euro, banii mei, pe care îi aveam în plic. I-am arătat, ea pentru mine este o … I-am zis atunci că nu-i pot da 5.000 de euro pentru 30 de minute. În momentul ăla a pus mâna în bani și nu am mai putut să-i iau de la ea decât extrem, extrem de greu. Și țipa că vreau să o omor. Eu m-am dus acolo să întrețin relații cu ea, nu să o omor. M-am dus unde a vrut ea, am făcut ce a vrut ea. Totul a fost pentru bani, nu a fost relație sau altceva. Nici nu intra în discuție, pe ea am văzut-o de trei ori în viața mea. Știam că este o … Sunt făcut praf gratuit. Departe de mine să fiu violator, că a spart poliția ușa. Eu am deschis ușa! Eram îmbrăcat, nu eram în chiloți. Poliția poate să confirme”, mărturisea bărbatul, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter