Laurențiu Reghecampf, atacat de fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 05 ianuarie 2022, 17:16

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, a oferit un interviu presei din Polonia despre cariera ei, dar și despre divorțul mamei sale de Laurențiu Reghecampf. Impresara și antrenorul s-au separat în 2021, după 13 ani de mariaj. Primul termen de judecată al divorțului este programat pe 7 februarie 2022.

Laurențiu Reghecampf, atacat de fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca

Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani. Din fostul mariaj cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca și Sarah. Rebecca a absolvit Institutul Maragoni din Italia în toamna anului trecut și, de curând, și-a deschis propria afacere. Sarah este în prezent studentă în SUA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pentru website-ul Transfery.info, Rebecca a vorbit despre aspirațiile sale profesionale, dar și despre divorțul dintre mama ei și tatăl său vitreg.

„Pentru mine, acum, domnul Reghecampf este departe de omul cu care ne-am obișnuit. De ceea ce a construit, de ceea ce s-a străduit, și anume să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează, pentru că era soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul 1. Ea este creierul acestei familii”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu, pentru Transfery.info.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

„În viață, dacă iei decizii greșite, poți suferi. Ne rugăm pentru el, să nu se destrame complet. Sperăm ca într-o zi să înțeleagă că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ceea ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca, demnitatea și numele familiei tale”, a continuat.

„Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitei tale, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și cu cele ale locului de muncă. Păcat. Vom continua, eu și frații mei, să fim mândri de tot ceea ce am construit. Vom continua munca familiei. O femeie întâlnită întâmplător este temporară și poate duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să se mențină pe calea cea bună în viață”, a completat.

Rebecca se află în prezent la conducerea echipei de fotbal Academica Clinceni, din Liga 1. „Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca și ceilalți parteneri, să construim ceva. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a mai declarat tânăra pentru aceeași sursă.

„Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a oferit mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Cel mai bun să câștige. Sper să mai aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune”, a încheiat.

Laurențiu Reghecampf formează în prezent un cuplu cu o tânără care îl va face tată pentru a treia oară. Din fostul mariaj cu Mariana Pfeiffer, Laurențiu mai are un fiu, Luca, în vârstă de 19 ani. Antrenorul și Mariana au mai avut o fiică, Ana Lisa Cristina, care s-a stins din viață la doar un an, din cauza unei malformații congenitale la inimă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter