Laura Cosoi, siluetă de invidiat în al doilea trimestru de sarcină. Cum se menține actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 februarie 2022, 14:03

În 2022, Laura Cosoi (40 de ani) va deveni mamă pentru a treia oară. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), mai au împreună două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). Familia va fi întregită de o a treia fetiță. Laura, Cosmin, Rita și Vera se află în prezent în Thailanda, de unde actrița a publicat în mediul online mai multe fotografii.

Laura Cosoi, siluetă de invidiat în al doilea trimestru de sarcină. Cum se menține actrița

Printre imagini se numără și o fotografie în bikini. În prezent, Laura este însărcinată în al doilea trimestru. Actrița are în continuare o siluetă suplă și tonifiată, rezultatul unei alimentații bogate în fructe și legume și a unei vieți active. Laura spune despre ea că nu este pofticioasă și că nu mănâncă nici pâine, nici dulciuri.

„Mă trezesc dimineața și beau un pahar de apă cu lămâie. Nu mănânc pâine. Nu mănânc dulciuri aproape niciodată. Nu-mi plac. Fac sport. Nu mănânc niciodată după ora 18:00. Beau cafeaua fără zahăr. Folosesc produse bio-organice”, declara actrița în urmă cu câțiva ani.

„Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17:00 – 17:30. Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale, etc. Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17:00. După 18:00 nu mai mănânc nimic. Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un biscuit fără zahăr. Mănânc multe salate și crudități. Îmi fac smoothie-uri. Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)”, scria Laura Cosoi în timpul celei de-a doua sarcini, pe blogul personal.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

„Nu sunt o tipă pofticioasă, dar sunt convinsă că o tipă pofticioasă va pofti și în sarcină”, mai declara Laura Cosoi în timpul sarcinii cu Vera. „Nefiind o tipă pofticioasă, am putut să îmi ghidez propriul meniu. Am mâncat mult mai multe legume. Am mâncat și carne. Am mâncat la fel de picant de fiecare dată. Sărat nu mănânc în general”, ne mai spunea atunci.

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

„Soțul care stă acasă cu copiii nu este bonă, este tată. Bona e altceva. El e tată. Și-a dorit copiii, îi iubește. Cosmin e un tată foarte implicat dintotdeauna”, declara actrița în septembrie 2021, în emisiunea „La Măruță”.

„Are o perioadă extrem de aglomerată și el. Lucrează de acasă, dar lucrează noaptea, pentru că el nu lucrează singur, ci cu niște oameni. Le mulțumesc și lor, celor care stau noaptea cu el. La 3 noaptea a venit în pat aseară. L-am întrebat de dimineață la cât a venit. Se mai trezește și Vera noaptea…”, a mai spus actrița atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter