Laura Cosoi, dezvăluiri despre viața de mămică: „Tot timpul o iau și pe Lara cu mine”

De Unica.ro, pe

Laura Cosoi a povestit cum reușește să-și organizeze programul astfel încât să-și îndeplinească îndatoririle de mamă, dar să se ocupe și de cariera ei.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a trei oară în luna iunie a acestui an. Actrița a povestit că are un program foarte bine organizat, astfel încât să se poată ocupa atât de fetițele ei, cât și de cariera de actriță și afacerile familiei.

Dimineața, stau cu bebelușa Lara, iar după-amiaza suntem cu toții acasă, cu Cosmin, soțul meu, și cu fetele, care vin de la școală și de la grădiniță. Am pe cineva care mă mai ajută la curățenie. Totul este în grafic, când ai trei copii trebuie să fii foarte organizată. Cu ajutorul soțului meu, până acum ne-a ieșit totul bine. (…) Nu știu dacă fetele seamănă cu mine sau cu Cosmin. Dar ele între ele seamănă foarte bine. Cu trei copii în casă e voie bună, ele vorbesc mereu, cântă, probează rochițe, au sertarele lor cu lucruri, mă mai ajută și la bucătărie, la noi în familie se gătește foarte mult, a povestit Laura Cosoi într-un interviu pentru ego.ro.

Laura Cosoi își alăptează fetița la teatru, înainte de a urca pe scenă

Actrița a mărturisit că pe mezina familiei, Lara, o ia cu ea chiar și la spectacolele de teatru pentru că trebuie să o alăpteze.

Când am spectacole de teatru în afara Bucureștiului, tot timpul o iau și pe Lara cu mine, pentru că nu primește încă biberonul. O hrănesc înainte să urc pe scenă, dar și după spectacol, căci nu avem pauză, stăm două ore pe scenă. De obicei, mă așteaptă soțul meu sau mama mea cu ea, în brațe, în culise, a mărturisit ea.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-au deschis brutărie

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au și o afacere de familie, cu produse de panificație.

Avem oameni care se ocupă, e o întreagă echipă pentru tot ce înseamnă cuptor și comunicare. E o afacere de familie, mergem foarte mult pe calitate, pâinea e cu maia, credem în calitatea produselor noastre. Avem însă o capacitate redusă de producție, motiv pentru care rămânem foarte repede fără pâine.

Sunt rețetele copilăriei noastre, pâinea se coace în cuptorul cu lemne și semințele se coc tot în cuptor, totul e preparat acolo. E și foarte greu, pentru că la un cuptor cu lemne contează temperatura, timpul, nu e ca la un cuptor normal, în care totul e calculat, la noi e ca pe vremea bunicilor, a mai spus vedeta.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Cum au trecut Laura Cosoi și soțul ei peste problemele din căsnicie

Laura Cosoi (40 de ani) a vorbit deschis, în mediul online, despre greutățile de care se lovesc, uneori, cuplurile. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean (46 de ani), sunt împreună de 10 ani și au trei fete – Rita (4 ani), Vera (1 an) și Lara (2 luni).

Într-o căsnicie, exista întotdeauna urcușuri și coborâșuri, momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să gestionezi lucrurile. Asta e un lucru foarte normal. Cred că nu exista cuplu care să nu treacă prin momente de descumpănire, prin perioade când ai impresia că nu te sincronizezi așa cum trebuie cu partenerul.

Am avut și noi astfel de perioade, dar le-am depășit mereu printr-o buna comunicare și mai ales prin iubire – fundația pe care construiești orice lucru care durează, indiferent că e vorba despre familie sau cariera. Depășite astfel, încercările prin care treci nu fac altceva decât să-ți consolideze relația, iar comunicarea devine mai subtila, genul „din priviri”, a dezvăluit actrița pe rețelele de socializare.

Cerere în căsătorie cu un inel vechi de 100 de ani

Înainte de a fi parteneri de viață, Laura și Cosmin au fost mai întâi prieteni. Ei s-au cunoscut prima oară în 2003 și au devenit un cuplu nouă ani mai târziu, în 2012. Cererea în căsătorie a avut loc într-o biserică din Iași, iar inelul este unul special, vechi de peste 100 de ani, lucrat manual și confecționat din aur verde.

M-a cerut la o biserica în Iași, unde eram împreună cu sora și cumnatul meu. Eram cu ochii închiși și mă rugam. Deodată, am auzit melodia noastră. Când am deschis ochii, Cosmin era lângă mine împreună cu familiile noastre. Avea și inelul cu el. (…) Cosmin a organizat totul chiar în ziua aia, tocmai ca să nu se afle și să-mi facă o surpriză. În dimineața aia și-a sunat părinții să vină de la Târgu Mureș, spunea actrița în 2016, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter