Laura Cosoi și familia, în concediu în Bulgaria. „Acum câțiva ani n-aș fi venit aici!”. De ce a ales actrița această destinație acum

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 14:34

Laura Cosoi (40 de ani) a adus pe lume, în urmă cu câteva săptămâni, cel de-al treilea copil, o fetiță pe nume Lara. Actrița și soțul său, Cosmin Curticăpean (46 de ani) mai au două fete – Rita (4 ani) și Vera (1 an). Laura și familia au plecat în prima vacanță în formula completă de cinci, iar destinația a fost una neașteptată.

Actrița și familia ei nu își petrec concediul pe litoralul românesc, da nu au ales nici un loc exotic pentru a se bucura de soare. Ei s-au dus în Bulgaria, iar actrița a povestit în mediul online de ce dintre toate destinațiile superbe de vară au decis să-și facă vacanța în acest loc

Laura a spus că a ales Bulgaria pentru că este aproape de România și pentru condițiile de cazare.

Ne-am hotărât să nu lăsăm vara să treacă fără să mergem la mare, mai mult pentru fete, căci ce vină au ele că eu tot nasc vara! Ce mă amuză este că, dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanță de vara Bulgaria într-un resort all inclusive, aș fi ras în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea această, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini. Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să „judece” mai puțin.

Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vara și ne-am orientat repede spre Bulgaria. Ne bucurăm de aerosoli și de chicote de copii fericiți că sunt, în sfârșit, în vacanță. – a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.


Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Citeşte şi: Cum a slăbit Daniel Buzdugan fără o dietă strictă. „Am dat jos cinci kilograme”

Citeşte şi: Un mare artist din România se retrage din viața publică, din cauza problemelor de sănătate

Citeşte şi: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani. Ce frumoasă este Jasmine

Laura și Cosmin se cunosc din 2003, dar au devenit un cuplu în 2012. Până să se îndrăgostească unul de altul, ei fost foarte buni prieteni.

La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi – a povestit Laura, în urmă cu ceva timp, despre începutul relației cu Cosmin.

Foto – Facebook

Vezi şi reguli de bună purtare în Bulgaria ca turist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter