Laura Cosoi, în așteptarea fetiței. Ședință foto alături de soțul ei

De Unica.ro, pe
Cu ocazia zilei de 1 iunie, Laura Cosoi a scris pe blogul ei despre felul cum sărbătorea aceasta zi în copilărie și despre mare schimbare ce va avea loc în viața ei în umătoarele săptămâni. 

Postarea de blogul Laurei include și fotografii unice în care vedeta apare alături de soțul ei, Cosmin. Vezi toate imaginile în galeria foto de mai sus!

Acesta este încă de pe acum un tătic foarte implicat. ”Ma bucur ca in tot acest timp l-am avut alaturi pe Cosmin. Cu siguranta ca, daca nu ar fi fost atat de implicat, lucrurile nu ar fi fost la fel. Mi-am dat seama ce important este sa ai alaturi un om pe care sa te poti baza. Cred ca orice femeie simte nevoia de sprijin in aceasta perioada, iar daca sustinerea ii vine de la sot totul e perfect”, a scris Laura despre soțul ei.

Ea a mai spus că fetița lor poate veni pe lume în orice moment. ”Cumva, suntem cam pe ultima suta de metri. Poate veni in orice moment, dar poate sa mai si stea inca vreo doua saptamani. Noi speram sa stea cuminte si sa vina pe lume cand se simte pregatita. Deocamdata incercam sa ne obisnuim cu gandul ca, iata, rolurile se schimba: pana acum si eu si Cosmin am fost copiii parintilor nostri. Acum vom deveni la randul nostru parinti, iar ceilalti din familie, bunici, matusi si unchi. E o schimbare asteptata cu nerabdare de toata lumea, pentru ca fetita noastra va fi prima nepoata din familie!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter