Laura Cosoi s-a fotografiat fără make-up și a spus adevărul despre operațiile estetice

De Mădălina Manole, pe
Laura Cosoi s-a fotografiat fără niciun strop de machiaj pe față și a vorbit deschis despre unul dintre cele mai sensibile subiecte printre celebrități: operațiile estetice.

Laura Cosoi, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit care este secretul frumuseții sale printr-o fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socializare în care apare complet nemachiată. Totodată, actrița a recunoscut că nu a apelat la chirurgia estetică sau la alte tratamente de înfrumusețare invazive:

Laura Cosoi s-a fotografiat fără make-up și a spus adevărul despre operațiile estetice

Sunt adepta frumuseții naturale. Până în acest moment nu am apelat la nicio formă de îmbunătățire estetică de niciun fel și sper să rămân așa cât mai mult timp. Nu că aș avea o problemă cu cele care o fac, dar mie nu mi se potrivește, cu atât mai mult cu cât, prin prisma meseriei, lucrez cu mimica și emoțiile de tot felul. Și de ce aș face asta, când există pe piață o multitudine de variante non ivazive care pot amâna trecerea anilor?”, – le-a mărturisit Laura Cosoi fanilor săi.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de opt ani, iar din 2015 au devenit oficial soț și soție. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Rita, în vârsă de 2 ani.

Vezi mai multe imagini cu Laura Cosos și familia sa în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter