Laura Cosoi a revenit la carne, după ce a fost vegetariană timp de 4 ani!

De Geo Berciu, pe

Laura Cosoi a fost vegetariană timp de 4 ani de zile, însă acum a revenit la carne.
Chiar dacă Laura Cosoi a afişat o siluetă de invidiat în ultimii ani, la care a contribuit, bineînţeles, şi dieta vegetariană pe care o ţinea, recentele analize medicale pe care le-a făcut i-au demonstrat că poate nu a făcut alegerea cea mai potrivită. Astfel, vedeta tv s-a văzut nevoită să reintroducă în alimentaţie carnea, pentru că lipsa proteinelor, putea duce, pe termen lung, la probleme mult mai grave.

„Patru ani nu am mâncat carne. La un moment dat am început să fac sport intens, iar analizele erau proaste. Aveam nevoie de proteine. Nu mănânc mezeluri, mănânc vită, uneori porc. Mănânc prosciutto!”, a dezvăluit Laura Cosoi într-un recent interviu pentru revista CSID.
După  ce a participat la show-ul culinar „MasterChef”, care i-a deschis noi perspective, Laura Cosoi a lansat la începutul lunii prima ei carte de bucate. Volumul „Rămâi la masă? reţete de suflet pentru cei dragi” este un jurnal culinar, splendid ilustrat, unde sunt adunate reţete sănătoase pe care Laura Cosoi le îndrăgeşte şi feluri de mâncare pe care le prepară adesea, spre deliciul familiei şi al prietenilor de suflet.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter