Laura Cosoi, însărcinată în luna a cincea, a pozat dezbrăcată pe o plajă din Thailanda

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 ianuarie 2022, 13:49

Laura Cosoi (40 de ani) și familia ei – soțul, Cosmin Curticăpean (44 de ani) și cele două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an)  – se află de câteva zile într-o vacanță în Thailanda. Actrița este însărcinată în luna a cincea și urmează să aducă pe lume tot o fetiță.

Laura Cosoi este nerăbdătoare să țină în brațe surioara celor două fetițe și se bucură din plin de frumoasa vacanță exotică. Actrița spune că îi va fi greu la plecare.  

A mai rămas atât de puțin, dar atât de puțin din această vacanță, că îmi dau lacrimile! Nu sunt pregătită să mă întorc acasă și asta mi se întâmplă extrem de rar. Chiar dacă mă așteaptă spectacolele de teatru, repetițiile pentru un nou proiect și filmările unui lung metraj, tot nu mă simt pregătită.

Și cred că așa e și normal să simt, pentru aici am fost doar noi, mai tot timpul, cufundați într-o stare de veselie tihnită, bucurându-ne unii de alții. Chiar și fetele au stat fără prieteni, desene, nu știu ce jucării și tablete. S-au jucat între ele, cu noi, dar și cu o mulțime de nuci de cocoș, apă, nisip sau cu personalul de la resorturile unde am fost cazați. Am învățat multe unii de la ceilalți, ne-am dedicat în totalitate energia și atenția unul altuia, ne-am conectat și ne-am relaxat, am experimentat, dar ne-am bucurat și de rutină…

Ah! Și când mă gândesc că a mai rămas atât de puțin…nu pot acum decât să îmi doresc să prelungesc starea de vacanță și când voi ajunge la mai puține grade, cu toți factorii perturbatori, cu programele amestecate și traficul nebun.

Știu că suntem în stare să purtăm spiritul Thailandei în suflet, pentru că a mai fost acolo și alte dăți. Și chiar dacă uneori l-am „rătăcit”, știu că el este în noi și trebuie doar scos la iveală!❤️ – a scris Laura, pe pagina sa de Instagram.

Actrița a profitat de frumuseța locului în care se află și s-a fotografiat dezbrăcată, pe plajă, acoperită doar de o frunză supradimensionată.

„Ma simt în cea mai bună formă în care aș putea fi” – a scris Laura Cosoi în dreptul fotografiei care a adunat rapid peste 17 mii de apreiceri și multe, multe mesaje frumoase din partea internauților. Vezi fotografia cu graviduța Laura Cosoi dezbrăcată, pe plajă în Tahilanda, în galeria foto de mai sus.

Citeşte şi: Survivor 2022. Mama Andreei Tonciu, dezvăluiri emoționante despre fiica sa: „E o traumă pentru ea. Soțul ei e șocat!”

Citeşte şi: Mircea Solcanu, de nerecunoscut într-o apariție televizată. Cum arată acum și în ce condiții trăiește fostul prezentator TV

Citeşte şi: „Vlăduța Lupău, Dumnezeu să te ierte!”, fake news-ul de pe TikTok care a înfuriat-o pe artistă. Ce reacție a avut

Citeşte şi: Prezentatoarea de la Realitatea Plus TV, Ana Maria Păcuraru, este însărcinată

Și eu care mă plâng ca sunt „bătrâna”ptr al 2 lea copil.. (Am 34). Felicitări Laura pentru tot ceea ce faci, pentru faptul că ești o mamă minunată și ai curaj să îți mărești familia!

Ca printr-un ecograf bio!

Eşti fenomenal de frumoasā Laura, să ai o noapte liniștită!

Ce burtică frumoasă ai draga mea ❤️❤️🙏🥰 Să fie într-un ceas bun!!!

O poză ce ar trebui sa între în „Atlasul frumuseții”!

Ce faină e poză! 😍Mamică frumoasă și inspirată❤️!

Sunt superbe pozele voastre, Laura! Toate! Iar voi toți 5 sunteți așa frumoși! 🥰Sarcină ușoară 🤗!

❤️Absolut minunată! Una dintre cele mai frumoase ipostaze din viața unei femei 😍!

Ești una dintre cele mai frumoase femei din câte am văzut, de-o naturalețe și o finețe pe care nu le mai vezi în ziua de azi. Ești deosebită! Fiți binecuvântati!❤️ – sunt câteva dintre mesajele internauților transmise Laurei.

Laura Cosoi, siluetă impecabilă în al doilea trimestru de sarcină. Cum se menține actrița

Laura are un stil de viață sănătos și activ și este o femeie norocoasă pentru că spune că nu este pofticioasă. Ea are o alimentație bogată în fructe și legume și nu consumă dulciuri sau pâine.

Mă trezesc dimineața și beau un pahar de apă cu lămâie. Nu mănânc pâine. Nu mănânc dulciuri aproape niciodată. Nu-mi plac. Fac sport. Nu mănânc niciodată după ora 18:00. Beau cafeaua fără zahăr. Folosesc produse bio-organice. Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17:00 – 17:30. Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale, etc. Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17:00. După 18:00 nu mai mănânc nimic. Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un biscuit fără zahăr. Mănânc multe salate și crudități. Îmi fac smoothie-uri. Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit) – a scris Laura Cosoi în timpul celei de-a doua sarcini, pe blogul personal.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter