EXCLUSIV. Cum au reacționat fiicele Laurei Cosoi când au aflat că vor mai avea o surioară

De Adelina Duinea, pe

Laura Cosoi (40 de ani) va deveni mamă pentru a treia oară în 2022. Actrița este însărcinată în trimestrul al doilea cu a treia fiică. Laura și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), mai au împreună două fiice, Rita (3 ani) și Vera (1 an). De curând, Laura ne-a dezvăluit cum au reacționat Rita și Vera când au aflat că vor mai avea o surioară.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cum au reacționat fiicele Laurei Cosoi când au aflat că vor mai avea o surioară

„Le-am anunțat de Crăciun. Evident că Vera nu prea înțelege, e foarte mică, însă Rita s-a bucurat atât de tare. Expresia feței ei nu am să o uit niciodată. A fost absolut savuroasă. M-a luat în brațe și a pupat-o pe surioara mică, apoi s-a dus la Vera și i-a spus: «Acum o să ai și tu o surioară!». (…) O bucurie. A fost chiar la brad, când am împărțit cadourile”, ne-a povestit Laura.

„Așteptăm să vedem cum va fi trăind. Nu cred că am făcut ceva ieșit din comun cu fetele și să spun că acum n-aș mai vrea. În continuare le vom încuraja să facă sport, cu siguranță vom călători în același ritm cu toate, nu o să rămână copilul mic acasă. În general, copiii noștri sunt încadrați în viața noastră, nu noi ne dăm după regimul lor, ca să spun așa, după programul lor”, ne-a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Laura Cosoi și soțul ei au aniversat 9 ani de relație. Cum a fost cerută actrița în căsătorie

Ce făcea soțul Laurei Cosoi la începutul relației lor. „Mi se părea absolut savuros”

Cum își împart Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sarcinile care țin de casă și copii. „E un tată foarte implicat”

Bunica Laurei Cosoi, despre relația actriței cu Smiley: „L-am cunoscut la noi pe terasă”

„În momentul ăsta mă simt super împlinită. E un cadou minunat pentru cei 40 de ani pe care i-am împlinit în luna ianuarie (n.red.: 2 ianuarie 2022). Mi se pare realmente o binecuvântare. Da, visam la o familie numeroasă, dar să-ți și dea Dumnezeu chiar mi se pare un dar ceresc”, a completat.

Întrebată dacă își dorește ca și de această dată să nască natural, actrița a adăugat: „Sigur că da, cu mare dorință. Evident, important e să fie totul în regulă”.

Laura Cosoi, despre numele celei de-a treia fiice: „Două nume și tot scurte”

„Cu siguranță va fi un nume care să se potrivească cumva cu numele nostru de familie, care este destul de lung. Practic, noi nu suntem condiționați de numele celorlalte fetițe, cât de numele de familie (n.red.: Curticăpean). Amândouă fetele au două nume. Și a treia va avea două nume și tot scurte”, a mai declarat Laura Cosoi, în exclusivitate pentru Unica.

„Rita a vrut să o cheme Ana Maria, pentru că așa se numesc ele, Rita Ana și Vera Maria. M-a amuzat cum a făcut ea conexiunile”, ne-a mai spus actrița.

Tot despre nume, pentru Impact, Laura mai spunea recent: „Da, avem o idee de nume, dar încă nu anunțăm. Cred că se potrivește. Întotdeauna cred în energia momentului atunci când aleg un nume și în modul în care rezonează cu noi. Sigur se potrivește”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter