Laura Cosoi, despre pandemie: „Mă simt copleșită de vremurile în care trăim”

Ultimul update Luni, 25 octombrie 2021, 14:02

Laura Cosoi le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare că trece prin momente dificile din cauza pandemiei de COVID-19. Artista și-a pierdut tatăl anul trecut, după ce acesta a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Laura Cosoi a transmis pe rețelele de socializare un mesaj prin care și-a arătat îngrijorarea față de situația epidemiologică din România și a dezvăluit că se confruntă cu anxietatea. Vedeta a mărturisit că evită cât poate ieșirile și că și-a amânat proiectele de teama infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.  Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși ce perioadă tulbure…

Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri. Și totuși frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu împrejurul meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natura mai mult ca niciodată.

Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an… Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?!

Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor, a scris artista.

Laura Cosoi și-a pierdut tatăl în noiembrie 2020, după ce acesta a făcut COVID-19.

Laura Cosoi, despre ultimele clipe din viața tatălui său

Artista a fost devastată de moartea tatălui său și a povestit în urmă cu câteva luni despre experiența cumplită prin care a trecut.

Citește și: Fiica cea mică a lui Mihai Petre a împlinit 3 ani. Cât de frumoasă este Ariana

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

De ce s-a despărțit Mihaela Bilic de Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu

Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Tata împlinise 70 de ani. Era puternic! Era diabetic, într-adevăr, de asta eu eram atunci într-o permanentă criză, eram însărcinată, eram stresată din cauza tatei. El nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc.

Pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test. El părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era un bărbat activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori. Era surâzător.

A fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de ATI am avut un șoc. Nu mai putea să vobească. A stat o săptămână în spital… S-a stins! Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gânsit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…, spunea Laura Cosoi printre lacrimi în emisiunea lui “La Măruță” de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter