Laura Cosoi şi Corina Caragea, sexy pe covorul roşu. Uite ce bine arată!

De Erika Chivu, pe

Laura Cosoi şi Corina caragea au fost cele mai sexy prezenţe la un eveniment monden care a avut loc aseară la Bucureşti. Uite ce ţinute frumoase au ales cele două vedete!
Cu siguranţă Laura Cosoi a fost apariţia serii la un eveniment monden care s-a ţinut miercuri în Bucureşti. Vedeta fost cea mai sexy într-o rochie neagră, foarte scurtă şi cu un decolteu adânc în formă de „V”. Deşi este şi scurtă şi decoltată, rochia nu are nimic vulgar, ci emană o eleganţă şi o senzualitate demnă de divele de la Hollywood. Laura a purtat o coafură simplă şi un machiaj destul de natural.
A doua prezenţă sexy a serii, Corina Caragea, a ales o rochie mini cu mâneci trei sferturi. Ca la multe alte ocazii, Corina a optat pentru o culoare puternică, iar acest albastru cobalt îi vine de minune vedetei brunete.
Corina Caragea şi Laura Cosoi au fost printre sutele de invitaţi care au sărbătorit miercuri seară aniversarea a 140 de ani de existenţă a Heineken. Evenimentul, organizat de compania de bere premium în parteneriat cu revista VIVA!, a avut loc la Biblioteca Naţională a României şi a fost prezentat de Andi Moisescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter