Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19. „Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză”

De Unica.ro, pe

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, au COVID-19. Modelul a dezvăluit în mediul online cum se simte. Larisa și Alexandru au împreună un fiu, Milan, în vârstă de doar 5 luni. În prezent, Milan se află în grija părinților modelului.

Larisa Udilă și soțul ei au COVID-19. „Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză”

„Ăsta era motivul pentru care mă simțeam atât de rău… Pentru că mă simțeam rău, l-am lăsat de ieri dimineață pe Milan la mama. Parcă Dumnezeu m-a pus să fac asta. Din senin, astăzi, să fac febră și să tremur din toate încheieturile. Asta nu schimbă cu nimic faptul că am dormit cu el seară de seară, în afară de aseară. Sunt foarte îngrijorată, supărată și confuză. Sper din inimă că el nu va avea nimic. Nu are niciun simptom încă, nici el, nici ai mei. Eu și Ogi suntem pozitivi”, a scris Larisa Udilă în mediul online.

Ulterior, modelul a postat un selfie cu mesajul: „Simt că cedezzz psihic”. A încheiat seara scriind: „Încerc să fiu tare și revin mâine cu stories. Sănătate multă vă doresc!”.

Larisa a început anul 2022 cu un drum de urgență la spital. Modelul s-a ars pe picioare cu un ceai cumpărat de la o benzinărie din București. Aflați în mașină în drum spre casă, Larisa și soțul ei au oprit la o benzinărie pentru ca modelul să-și cumpere un ceai. Paharul era mare, ceaiul foarte fierbinte și neacoperit. Grăbit să ajungă acasă, soțul modelului a intrat într-o bordură, moment în care Larisa a scăpat ceaiul din mână.

„Eram foarte răcită, am răgușit foarte, foarte tare. Aproape că nu puteam să mai vorbesc deloc, așa că am decis să ne oprim la o benzinărie. L-am pus pe soțul meu să-mi aducă un ceai. La benzinăria respectivă, ceaiul era foarte mare, cana foarte plină și nu avea capac. I-am spus soțului meu să stea puțin, să se răcească ceaiul. El, grăbindu-se acasă, a intrat într-o bordură. Norocul meu a fost că nu am ținut ceaiul deasupra picioarelor, îl țineam în partea stângă jos”, a povestit Larisa Udilă, în emisiunea „Star News”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Larisa Udilă, recuperare dificilă după operația de cezariană. „Simt o durere destul de puternică”

Larisa Udilă s-a căsătorit cu iubitul ei, jucătorul de fotbal Alexandru Ogică

Larisa Udilă, în lacrimi după infectarea cu COVID-19: „Am rămas cu o tuse destul de puternică”

„În momentul în care am văzut că intră în bordură, de frică să nu-mi vină ceaiul fierbinte pe față, i-am dat drumul jos, dar tot a sărit din cană în spatele picioarelor. Am fost foarte supărată, am făcut o criză de nervi, am plâns, am urlat, am rămas și mai rău fără voce. (…) M-am dus la Spitalul de Arși, mi-am luat o cremă de acolo și am avut grijă să îngrijesc cât se poate de mult rana. Deocamdată încă arată foarte nașpa, dar sper să nu rămân cu semn”, a completat.

„Am suportat niște usturimi îngrozitoare și am adormit urlând de plâns. (…) Eu nu aveam acasă miere și nici ceai, din acest motiv m-am oprit la o benzinărie de lângă casă să-mi iau. (…) Rana arată foarte urât, sunt două pete mai negre pe piciorul meu. Pe mine mă dezavantajează foarte tare asta, pentru că jobul meu este să pozez, să fac filmulețe și se vede orice aș îmbrăca scurt, dar sper ca, în timp, să nu se mai vadă”, a continuat.

„Aveam un dress de la o firmă și m-am ars cu semnul firmei pe picior. Am înțeles, de la alte persoane care au pățit ca și mine, că semnele vor dispărea în timp”, a mai spus modelul. Larisa și Alexandru Ogică au devenit părinții unui băiețel, Milan, pe 11 august 2021. Cei doi formează un cuplu de 7 ani și s-au căsătorit în iunie 2021.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter