O altă vedetă din România și-a cumpărat apartament în Dubai. „Suntem cei mai fericiți!”

Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 14:09

„Suntem cei mai fericiți! Primăvara aceasta ne-am îndeplinit visul de a porni toate demersurile pentru cumpărarea unui apartament în Dubai”, a scris cuplul în mediul online.

O altă vedetă din România și-a cumpărat apartament în Dubai. Despre cine este vorba?

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, au cumpărat un apartament în Dubai. Larisa și Alexandru au împreună un fiu, Milan, în vârstă de 8 luni. Cuplul a dat recent vestea în mediul online.

„După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, mărturisea modelul zilele trecute pe Instagram.

Ce alte vedete și-au cumpărat proprietăți în Dubai?

În noiembrie 2021, Denisa Tănase ex-Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Denisa și Mircea activează pe piața de imobiliare din Dubai, obiectivul lor fiind acela de a investi în cât mai multe proprietăți pe care ulterior să le închirieze. Achizițiile cuplului sunt încă în construcție și vor fi achitate în 2024.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în valoare de peste 350.000 de euro în Dubai. Locuința are vedere către Oceanul Indian, dar și către oraș.

„Este la etajul 54. Are priveliștea către Ocean, dar și către partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente. Aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni. Sunt oferte de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă.

În ianuarie 2022, Andreea Bălan dezvăluia că își dorește și ea să investească într-un apartament în Dubai.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță, de ce să nu avem un apartament în Dubai? Ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an, și să stăm aici. Investiția ar fi ceva. Se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a povestit solista pe YouTube.

„Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez. Muncesc mult. Anul acesta am trei proiecte de televiziune, plus alte două, deci mă bazez pe niște lucruri când vreau să fac niște investiții”, a încheiat.

Foto: Instagram

Vezi şi unde să faci plajă în Dubai şi mâncăruri tradiționale pe care să le încerci când ești în Dubai!

Citeşte şi reguli de bună purtare în Dubai ca turist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter