Larisa Iordache, de nerecunoscut. Cum arată acum fosta gimnastă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 27 februarie 2020, 12:14
Larisa Iordache este de nerecunoscut! Fosta gimnastă are 23 de ani și este total schimbată. Nu mai seamănă deloc cu adolescenta care a cucerit numeroase medalii de aur și argint la Campionatele Mondiale și Europene de gimnastică.

Larisa este foarte activă pe Instagram, unde postează des fotografii, spre bucuria fanilor ei. Aceasta are 115 mii de urmăritori pe rețeaua de socializare și primește zilnic mii de aprecieri și zeci de comentarii la imaginile pe care le urcă pe internet.

Cine este Larisa Iordache

Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. Aceasta face gimnastică de la vârsta de 5 ani.

În anul 2017 a suferit o accidentare gravă, care i-a afectat întreaga carieră. Campionatul Mondial Larisa Iordache și-a rupt tendonul de la glezna stângă la încălzirea de la sol și a fost nevoită să părăsească sala în scaun cu rotile.

În prezent, sportiva este studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, unde studiază pentru a deveni antrenoare.

„Îmi împart programul între orele de curs și antrenamente, pentru că sunt obișnuită cu o viață activă. Sunt la facultate, la UNEFS, mai am un an de master, sunt la profilul performanță în sport și mă pregătesc să devin antrenoare”, a declarat Larisa pentru Libertatea.

Și-ar dori să reintre în competiții în calitate de gimnastă, însă medicii nu îi permit să revină, întrucât glezna ei nu s-a refăcut complet după accidentarea din 2017.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Larisa Iordache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter