Lady Gaga și Angelina Jolie „se bat” pentru rolul Cleopatrei

De Oana Savin, pe
Lady Gaga își dorește foarte tare să devină regina egipteană Cleopatra, însă același rol a fost oferit inițial Angelinei Jolie.

Lady Gaga a obținut tot mai multe aplauze pentru felul în care a interpretat-o pe Ally în filmul „A Star is Born” al lui Bradley Cooper. Însă acum ea a pus ochii pe un alt rol important.

O sursă din cadrul Sony, compania care dorește să lanseze un film despre regina egipteană Cleopatra, a anunțat că producătorii o privesc pe Gaga ca potențială actriță pentru a o juca pe legendara conducătoare a Egiptului în noua peliculă.

Pe de altă parte, Angelina Jolie era favorită pentru acest rol.

Conform sursei citate de The Daily Star, compania se află în negocieri pentru actrița care va apărea în acest film.

Cleopatra era cunoscută ca Regina Nilului, iar Elizabeth Taylor s-a dovedit a fi regina Hollywoodului odată cu versiunea acestui film din 1963. Există toate șansele ca persoana care o va interpreta pe Cleopatra să se bucure de un loc egal în industris cinematografiei”, a precizat sursa din cadrul Sony.

Aceasta a explicat că lupta dintre Gaga și Angelina era atât de strânsă încât „ambele vor fi nevoite să dea o audiție – o cerință foarte rară pentru o vedetă de prim rang”.

Pentru rolul Cleopatrei din 1963 Elizabeth Taylor a obținut un salariu record, de 1 milion de dolari.

După această producție, Taylora început o relație cu partenerul său din film, Richard Burton, o relație cu multe despărțiri și împăcări.

Noul film a fost descris de către sursa de la Sony ca „un thriller politic murdar și sângeros spus dintr-o perspectivă feminină”.

Cleopatra a domnit din anul 51 î.H. până în anul 30 î.H., înainte de a fi înlăturată de la tron de către Octavian Ceasar, devenit mai apoi împăratul Augustus.

De asemenea, ea a fost faimoasă pentru aventurile sale cu dictatorul Julius Caesar și generalul roman Marcus Antonius.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter