Lady Gaga, profund afectată după ce a fost agresată sexual: „Mă simt îngrozitor”

De Oana Savin, pe
Lady Gaga a declarat că încă este profund afectată după ce a fost agresată sexual pe când avea 19 ani. Cântăreața a afirmat că se simte „îngrozitor” în fiecare zi, de când a fost violată de un producător muzical.

Nimeni nu a știut. A fost ca și cum am încercat să șterg totul din minte. Și când într-un final a ieșit la iveală, a fost ca un monstru mare și urât. Și trebuie să îți înfrunți monstrul pentru a te vindeca”, a declarat Lady Gaga, citată de Metro.co.uk.

Pentru mine, cu problemele mele psihice, jumătate din luptă s-a dat la început, m-am simțit ca și cum mințeam lumea deoarece simțeam atât de multă durere și nimeni nu știa. Deci de aceea am decis să recunosc că sufăr de stres post traumatic, deoarece nu mai vreau să ascund acest lucru”, a explicat artista.

Citește și: Caricaturist australian, acuzat de rasism, în urma unei imagini cu Serena Williams

Ea a detaliat efectele fizice pentru revista Vogue, spunând: „Sunt uimită. Sau mai bine zis mică. Știi acel sentiment când ești într-un roller coaster și ești pe punctul de a merge în jos pe panta abruptă? Acea teamă și gol în stomac? Diafragma mea se mărește. Apoi îmi este greu să respir și întregul meu corp intră într-un spasm. Și încep să plâng. Așa se simte pentru victimele cu traume în fiecare zi și este îngrozitor. Întotdeauna spus că trauma are un creier propriu. Și își face loc în tot ceea ce faci tu”.

Lady Gaga, pe numele ei adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, a suferit de fibromialgie și a vorbit în trecut despre faptul cum acest lucru i-a afectat cariera și concertele.

Totodată, ea a dezvăluit că se simte iritată atunci când oamenii cred că nu este real .

Citește și: Avril Lavigne, destăinuri șocante despre lupta cu boala Lyme: „Credeam că mor, fiindcă nu puteam să mănânc, să vorbesc sau să mă mişc“

Mă enervez foarte tare când oamenii nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine și cred că și pentur mulți alții, este un adevărat ciclon de anxietate, depresie, stres post traumatic, traumă și panică, ceea ce conduce sistemul nervos la limită și ca rezultat ai dureri. Oamenii ai trebui să aibă mai multă compasiune. Durerea cronică nu este o joacă”, a subliniat cântăreața.

Și în fiecare zi te trezești fără să știi cum te vei simți”, a încheiat ea.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter