Ioana Dichiseanu, despre starea de sănătate a tatălui ei: „Este un luptător”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 27 ianuarie 2021, 10:48

Timp de 2 săptămâni, Ion Dichiseanu (87 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Actorul a suferit o pneumonie severă. Pentru Vorbește Lumea, fiica lui Ioana (33 de ani) a făcut mai multe declarații despre cum a contractat infecția.

Ioana Dichiseanu, despre starea de sănătatea a tatălui ei: „Este un luptător”

„A fost externat luni. Este acasă. (…) N-a fost vorba despre o infecție cu noul coronavirus. A fost o infecție la plămâni cauzată de o intervenție, o bronhoscopie și acum sper să nu se supere pe mine, dar e bine să lămuresc niște lucruri.

A fost acel bronhoscop infectat. La fix 10 zile s-a declanșat această pneumonie severă bilaterală. Slavă Domnului că este bine în acest moment. (…) Eu eram ne-om. Asta i-am și spus în momentul în care am vorbit cu el la telefon.

I-am spus că trebuie să se facă bine pentru că altfel tot universul meu se prăbușește. (…) El este un luptător. Are voință și iubește viața. De pe 18 decembrie până pe 4 ianuarie a fost internat.

Medicii nu se așteptau să aibă o asemenea recuperare”, a spus Ioana. Azi, atât actorul, cât și fiica lui își aniversează onomastica. „[Sărbătorim] între noi, în familie. Îi mulțumim lui Dumnezeu că este acasă. Că este bine, că este acasă cu noi”.

Foto: Facebook

Citește și:

Soțul Ilenei Badiu se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. „Am trăit o perioadă îngrozitoare”

Reacția Claudiei Pătrășcanu după ce Gabi Bădălău ar fi petrecut sărbătorile cu Bianca Drăgușanu

Hilary Duff crede că a contractat o infecție la ochi din cauza prea multor teste COVID

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter