Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, a născut în secret

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2018, 14:08
Internetul a explodat duminică seara când Kylie Jenner (20 ani) a anunțat, în sfârșit, în mod oficial, că a născut o fetiță pe 1 februarie!

Mezina familiei Kardashian-Jenner, Kylie, a anunțat duminică seara că a născut. La scurt timp după ce a postat pe Instagram un mesaj emoționant, Kylie a făcut public și un clip video, care documenta parcursul sarcinii ei, clip care se încheie cu nașterea fetiței sale, de pe 1 februarie 2018. Așa cum era de așteptat, atât mesajul vedetei, cât și clipul au ajuns virale pe Internet în cel mai scurt timp, rețelele de socializare explodând pur și simplu cu mesaje.

Familia Kardashian-Jenner, care are în spate un adevărat imperiu construit în ultimii ani o are în centru pe binecunoscuta Kim Kardashian (37 ani). După ce atât ea, cât și una dintre surorile sale mai mici, Khloe (33 ani), au anunțat că urmează să devină mămici în 2018, vestea că mezina familiei ar putea fi și ea însărcinată a stârnit curiozitatea fanilor din întreaga lume.

Kylie Jenner insarcinata

După luni întregi în care a dispărut din lumina reflectoarelor și în care nu a mai declarat nimic în mod public, vestea că cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner a născut, a fost un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru că Kylie nu a confirmat niciodată această sarcină. Iată o parte din mesajul său de aseară, când a făcut anunțul:

Îmi pare rău că v-am ținut în întuneric atâta vreme… înțeleg că sunteți obișnuiți să vă vorbesc despre tot ce mi se întâmplă, dar sarcina mea a fost ceva ce am vrut să păstrez doar pentru mine. Am vrut să mă pregătesc pentru acest rol care îmi va schimba viața, așa cum am crezut că e mai bine – fără stres (…) Nu am mai simțit niciodată atâta dragoste și atâta fericire ca acum. Vă mulțumesc pentru înțelegere!„.

Cine este tatăl copilului lui Kylie Jenner

Acum că fetița lui Kylie Jenner s-a născut, toată lumea își îndreaptă atenția spre proaspeții părinți. Iubitul lui Kylie, Travis Scott (25 ani), este un rapper destul de cunoscut în Statele Unite. Cei doi sunt împreună de anul trecut, iar relația lor a debutat fulgerător, după despărțirea lui Kylie de fostul iubit, rapperul Tyga.

A post shared by flame (@travisscott) on

Foto – Travis Scott, iubitul lui Kylie Jenner
Iată și clipul emoționant pe care Kylie Jenner l-a făcut public aseară, la anunțul nașterii fetiței sale, clip care îi documentează întreaga sarcină alături de prieteni și familie!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter