Kylie Jenner este cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram

De Oana Savin, pe
Kylie Jenner a fost numită, și anul acesta, cea mai bine plătită vedetă de pe Instagram, cu 1.2 milioane de dolari pentru o postare.

Potrivit Standard.co.uk, Kylie, în vârstă de 21 de ani, are peste 141 de milioane de abonați pe Instagram și a fost declarată de revista Forbes cea mai tânără miliardară care a reușit să își strângă averea pe cont propriu mulțumită liniei sale de cosmetice, Kylie Cosmetics.

Analiștii de la HopperHQ.com susțin că prezența socială a lui Jenner este o afacere în sine, valoarea sa crescând cu 27 de procente în ultimul an. Specialiștii au ajuns la această concluzie după ce au luat în considerare mai mulți factori precum implicarea publicului, numărul urmăritorilor și frecvența postărilor.

Pe locul secund al clasamentului se află Ariana Grande, care este plătită cu 996.000 de dolari pentru o postare.

Podiumul celor mai bine plătite personalități de pe Instagram este completat de Cristiano Ronaldo, a cărui postare publicitară pe contul său de Instagram valorează 975.000 de dolari.

Poziția a patra este ocupată de sora lui Kylie Jenner, vedeta de televiziune Kim Kardashian West care primește 910.0000 de dolari pentru o postare pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter