Kristina Cepraga, marcată de divorțul prin care a trecut: „Nu cred că te refaci după așa ceva”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 14 februarie 2023, 14:59

Kristina Cepraga trece printr-o perioadă grea. Fosta prezentatoare a divorțat și și-a pierdut tatăl într-o perioadă scurtă de timp. Kristina Cepraga resimte din plin separarea de James Goodwin, bărbatul alături de care spera să îmbătrânească și cu care era din tinerețe. Blonda nu crede că te poți reface după așa ceva cu ușurință.

Actrița și James au pornit pe drumuri separate după 15 ani. Cei doi au o fetiță împreună.

Kristina Cepraga și James, marea separare

Kristina are convingerea că s-a ajuns aici pentru că aveau valori diferite și vedeau altfel viața. „Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“,  spunea frumoasa Kitty Cepraga la PRO TV.

Fosta prezentatoare vede în această ruptură o nereușită și încearcă să facă totul pentru ca fetița ei, Aurora-May, să nu fie afectată.

„Este, fără doar și poate, un faliment. Este o nereușită, dacă punem așa problema. Nu cred că te refaci niciodată după așa ceva, pentru că, evident, ai pus niște speranțe, niște așteptări. Vorbim de niște ani, în cazul meu toată perioada post adolescență, până de curând, în urmă cu doi ani. Crești lângă persoana respectivă, eram amândoi copii.

Depășești cu greu, nu cred că te refaci niciodată. Dacă a venit și un copil și a fost o căsnicie, evident că ai avut speranța să fie până la sfârșitul vieții. Repet, suntem persoane mature și adulte, iar faptul că ne iubim atât de mult copilul, face ca ea să nu simtă atât de mult despărțirea”, a spus Kitty Cepraga la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Kristina Cepraga și James își adoră fetița

De dragul fiicei lor, cei doi reușesc să aibă o relație frumoasă și fiecare luptă să petreacă mai mult timp cu Aurora-May. Ba mai mult, Kristina știe că va cunoaște un bărbat care să o aprecieze așa cum merită.

“Consider că este dreptul unui copil, indiferent ce se întâmplă între părinți, care sunt două persoane adulte, să aibă dreptul să-și vadă ambii părinți. Este absolut fundamental și țin mult la acest lucru. Distanța nu este o problemă, iar ea fiind mică, având 7 ani și jumătate, era delicat să nu-și vadă partea masculină din familie. Petrece mult timp și cu tatăl ei”, a adăugat Kitty Cepraga.

Aurora-May își urmează mama pe scenă

Fetița vedetei a jucat cu Marius Manole într-un scurtmetraj și are toate șansele să urmeze o carieră în acest domeniu.

“Vom vedea ce va decide ea atunci când va fi mare. Mi se pare, însă, incredibil că a avut șansa deja să joace cu Marius Manole, cu Medeea Marinescu și cu mine într-un scurt metraj, care a avut premiera la TIFF, la San Sebastian și la Sarajevo.

A intrat pe zona asta artistică, eu dorindu-mi pentru ea să facă ce-și dorește atunci când va fi mare. Cred că este talentată, face și pian, e un copil cu o sensibilitate artistică foarte dezvoltată și sunt tare mândră de ea!”, a spus Kristina Cepraga pentru Click.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter