Kristen Stewart, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana! O va juca într-un nou film

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 14:02

Actrița Kristen Stewart (30 de ani) va juca rolul Prințesei Diana (n. 1961 – d. 1997) într-un nou film despre viața ei, Spencer. Recent, producătorii peliculei au publicat prima fotografie cu Kristen în rolul Dianei.

Kristen Stewart, asemănare izbitoare cu Prințesa Diana! O va juca într-un noul film

Cu acțiunea peliculei derulată în anii 1990, filmul va acoperi weekendul critic în care Prințesa Diana a decis că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit. Pablo Larraín este regizorul producției.

„Kristen este una dintre marile actrițe ale momentului”, mărturisea Pablo înainte de începerea filmărilor, pentru Deadline. „Pentru a realiza filmul ca la carte, ai nevoie de ceva foarte important, de mister.

Kristen poate fi multe lucruri. Poate fi misterioasă, foarte fragilă și totodată foarte puternică. De asta avem nevoie. Combinația acestor elemente m-a făcut să mă gândesc la ea în rolul Dianei.”

A continuat: „Felul în care a răspuns scriptului și felul în care a gândit personajul a fost frumos de privit. Cred că va deveni un personaj superb și în același timp plin de intrigă. Este o forță a naturii”.

Fotografia cu Kristen Stewart în rolul Prințesei Diana o găsiți în GALERI FOTO de mai sus!

Potrivit lui Pablo, filmul nu va trata decesul tragic al Prințesei Diana. Producția se va focusa pe relația ei cu Prințul Charles și pe iubirea prințesei pentru copiii ei, Prințul William și Prințul Harry.

„Diana este un simbol atât de puternic. Milioane și milioane de oameni, nu doar femei, mulți oameni din întreaga lume au empatizat cu ea. Am decis să redăm o poveste despre identitate și despre cum o femeie decide că nu vrea să fie regină.

Este o femeie care, în povestea filmului, realizează și decide că vrea să redevină femeia dinainte de a-l cunoaște pe Charles.” A continuat: „Este vorba despre o femeie iubită, emblematică și avem tot ceea ce ne trebuie pentru a face un film frumos. Lucrăm din greu pentru a-l realiza”.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Văduva solistului Linkin Park, Chester Bennington, a divorțat după un an de mariaj

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter