Kirsten Dunst este însărcinată, iar el este tatăl!

De Mădălina Manole, pe
Kirsten Dunst, cunoscuta actriță de la Hollywood, a dat în sfârșit vestea cea mare: este însărcinată cu primul său copil și de când a aflat este în culmea fericirii.

Cu toate că și-a ținut fanii ca pe ace pentru că nu anunțase oficial cine este partenerul său și, implicit, tatăl copilului pe care-l așteaptă, speculațiile pe baza subiectului au scos la iveală o relație foarte discretă cu un fost coleg de platou. Este vorba de Jesse Plemons, actorul de 29 de ani din serialul Breaking Bad.

Jesse Plemons

Kirsten Dunst și Jesse Plemons s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Fargo, iar apropierea personajelor pe care le-au interpretat le-a trezit, se pare, sentimente reale celor doi actori, în film jucând rolul de soț și soție. Astfel, anul acesta cei doi și-au anunțat logodna, iar zvonurile că actrița este însărcinată au apărut imediat, confirmându-se abia acum, scrie dailymail.co.uk. La un moment dat, îndrăgita și talentata actriță Kirsten Dunst a făcut chiar și o glumă pe baza acestui subiect și a declarat ca „Îmi voi boteza copilul Fargo Sezonul 2”, în amintirea filmului care i-a adus împreună pe cei doi.

Kirsten Dunst are 35 de ani și de curând a declarat într-un interviu pentru o celebră revistă internațională: „Este timpul să devin mamă şi să mă liniştesc”. Cei doi pregătesc nunta în Austin, Texas, în primăvara următoare și își doresc o petrecere intimă, alături de cei dragi.

Citește și – Alice Peneacă a pozat complet goală. Cât de sexy este soția lui Bobby Păunescu

Citește și – David Hasselhoff era sex-simbol în Baywatch, însă fiica lui este model oversized

Sursă foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter