Kim Kardashian, dată în judecată. Este acuzată de furt

De Oana Savin, pe
Vedeta de televiziune Kim Kardashian a fost dată în judecată de o companie ce o acuză că i-ar fi furat logo-ul. Este vorba despre logo-ul pe care starul american l-a folosit pentru cel mai nou parfum pe care l-a lanat pe piață.

Astfel, compania de marketing Vibes Media a acuză pe Kardashian că, prin firma sa KKW Fragrance, i-a furat logo-ul, pe care l-a folosit pentru parfumul Kimoji Vibes ce a fost lansat pe piață în trei versiuni și care a avut deja vânzări de milioane de dolari, deși a fost lansat săptămâna aceasta, notează TMZ.

Vibes Media, care și-a înregistrat logo-ul în anul 2012, cere ca parfumul vedetei tv să nu mai fie comercializat, iar lotul existaent să fie distrus. Mai mult, reprezentanții companiei îi cer lui Kim despăgubiri financiare.

Kim a mai fost acuzată că a furat designul sticlei de parfum KKW „Body”. Aceasta sticluță a fost făcută să arate ca fundul vedetei, însă criticii susțin că este similară cu „Classique” al lui Jean Paul Gaultier, care a fost lansat în 1993.

Kim Kardashian, protagonistă a emisiunii TV „Keep Up with the Kardashians”, este una dintre actriţele de reality show cel mai bine plătite din televiziunea americană. În 2015, Kardashian, care este căsătorită cu rapperul Kanye West, se situa pe primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de reality show, cu câştiguri de 53 de milioane de dolari.

Citește și: Artistă celebră, internată la o clinică de psihiatrie

Citește și: Katy Perry a dezvăluit că a suferit de depresie: „Inima mea a fost sfâșiată”

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter