Kim în varianta blondă. Carmen Harra şi fiica ei, familia Kardashian de România

De Adina Radu, pe

Vezi pozele şi spune-ne părerea ta! Celebra clarvăzătoare Carmen Harra susţine că ea şi fiica ei, Alexandra, sunt familia Kardashian în variantă românească. „Alexandra e varianta blondă a lui kim Kardashian”, spune vedeta.
Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra, este la fel de sexy ca mult mai celebra Kim Kardashian. Cel puţin aşa spune mama ei, care o consideră varianta blondă a lui Kim Kardashian.
Adevărul este că asemănările sunt destul de mari. Alexandra are un fund foarte apetisant şi, după spusele ei, este cunoscută şi admirată în SUA, unde a fost chiar şi la cel mai important eveniment al anului, Gala Oscar 2013.
La fel ca şi Kim Kardashian, românca noastră adoră să pozeze sexy şi îi încântă adesea pe fanii ei de pe Facebook cu imagini care mai de care mai senzuale. Evident, fundul este atuul ei cel mai mare.
Carmen Harra este foarte mândră de fiica ei şi de asemenea postează adesea poze cu frumoasa blondă. „Alex este bucuria mea”, a scris clarvăzătoarea pe Facebook. La fel ca Kim Kardashian şi mama ei, Kris Jenner, vedetele noastre au un stil vestimentar sexy şi au propriul reality show la o emisiune din SUA.
Ce părere ai de look-ul lor?
alexandra harra carmen harra

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter