Kim Jong-un s-a căsătorit. Cine este Prima Doamnă, Ri Sol-ju şi ce s-a întâmplat cu Hyon Song-wol.

De Diana Zagrean, pe

Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a căsătorit, iar numele soţiei sale este Ri Sol-ju, a anunţat televiziunea de stat nord-coreeană, citată miercuri de către Ministerul sud-coreean al Unificării.
Televiziunea nord-coreeană a precizat că Kim Jong-un şi soţia sa Ri Sol-ju au participat la inaugurarea unui parc de distracţii din Phenian, a declarat o purtătoare de cuvânt a ministerului sud-coreean însărcinat cu afaceri privind cele două state coreene, potrivit Mediafax.
ABC News transmite de la Tokyo că noul lider nord-coreean şi soţia sa au o fetiţă care s-a născut în 2010.
Liderul nord-coreean se afişase în ultima vreme cu o femeie misterioasă, pe care presa şi serviciile secrete sud-coreene au identificat-o ulterior drept cântăreaţa de succes Hyon Song-wol.
Hyon Song-wol a fost vedeta trupei Hochonbo Electronic Music Band, care s-a bucurat de succes în 2005, cu hituri precum „Excellent Horse-Like Lady”, „Footsteps of Soldiers”, „I Love Pyongyang”, „She is a Discharged Soldier” sau „We are Troops of the Party”.
Un oficial al serviciilor secrete sud-coreene a declarat că cei doi au avut o relaţie în urmă cu zece ani, când Kim Jong-un s-a întors în ţară după ce a urmat cursurile unei şcoli de elită din Elveţia, dar că tatăl lui Kim Jong-un i-a interzis tânărului să se mai vadă cu aceasta.
„Cei doi se cunosc din adolescenţă, iar în rândul elitelor nord-coreene au circulat zvonuri potrivit cărora ar fi fost amanta lui”, a declarat sursa din cadrul serviciilor secrete sud-coreene.
Despre Hyon Song-wol, a cărei popularitate a atins apogeul în 2005, se crede că s-a căsătorit cu un ofiţer din armata nord-coreeană, cu care a avut un copil.
Televiziunea nord-coreeană a difuzat imagini cu Kim Jong-un având-o alături pe Hyon Song-wol, în cursul unei ceremonii de omagiere a lui Kim Il-sung, bunicul actualului lider şi fondatorul Coreei de Nord, mort în 1994. Hyon Song-wol a fost surprinsă aşezată alături de Kim Jong-un şi în cursul unui concert oferit de orchestra naţională.
Foto: Arhivă Libertatea

Indiciul zilei de astazi, 26 iulie este

NATURALETE.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter