Khloe Kardashian a anunțat cum o va chema pe fetița ei

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 17 aprilie 2018, 21:29
Vedeta americană de televiziune Khloé Kardashian a dezvăluit, pe rețelele de socializare, numele fetiței sale care a venit pe lume săptămâna trecută.

Fetița pe care Kardashian o are cu Tristan Thompson și care s-a născut într-un spital din Cleveland, Ohio, va purta numele „True” (n.r. Adevărat, în limba română).

Fetița noastră, True Thompson, ne-a furat complet inimile și suntem copleșiți de iubire”, a scris vedeta reality-show-ului „Keeping Up with the Kardashians”.

Citește și: Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară

Este o binecuvântare să primim acest înger în familie! Mama şi tata te iubesc, True!„, a scris Khloé într-un mesaj însoțit de o fotografie cu o cameră plină de baloane roz.

Vedeta de 33 ani locuieşte în Cleveland, unde Thompson, cu care a început o relaţie din 2016, este jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers din NBA.

Micuța s-a născut la puțin timp după ce în presa internațională au apărut zvonuri că Tristan ar fi înşelat-o pe Khloé, site-ul de știri dedicate celebrităţilor TMZ difuzând în urmă cu câteva zile un filmuleț în care acesta apare în compania unor femei la New York şi Washington.

Citește și: Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, a născut în secret

La naștere, Khloé a fost însoțită de mama ei, Kris Jenner, şi de sora sa, Kim Kardashian West.

Kardashian a mai fost căsătorită cu fostul jucător de baschet Lamar Odom, de care s-a despărţit în 2016, după şapte ani de mariaj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter