Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

De Adelina Duinea, pe

Marți, 2 februarie 2021, în platoul emisiunii Vorbește Lumea,  Adela Popescu (34 de ani) a dezvăluit că ea și Radu Vâlcan (43 de ani) vor deveni părinții unui al treilea băiețel. Perechea mai are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

În cadrul emisiunii pe care o modera înainte de a-i ceda locul Lorei, Adela a dezvăluit care a fost reacția prezentatorului TV când a aflat că vor mai avea un băiețel.

„Reacția soțului meu a fost cea mai bună în momentul în care a aflat ce o să avem. A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a declarat Adela.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a declarat Radu Vâlcan la Antena 1, citează Spynews.

De asemenea, actorul a dezvăluit că vor avea minim 4 copii pentru că-și doresc foarte mult și o fetiță. După anunțul că vor deveni din nou părinți, Radu mai dezvăluia că fiii lor sunt bucuroși că vor mai avea un frățior.

„Cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale și toate personajele acestea pe care le „îmbrățișează” zi de zi. Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a povestit Radu Vâlcan, potrivit Spynews.

Adela, Radu și fiii lor s-au mutat de curând într-o nouă casă

Adela, Radu și cei doi fii ai lor s-au mutat într-o nouă locuință. Mutarea a avut loc pe 24 decembrie. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi. Am ales împreună. E ciudat. Nu e o casă clasică.

Avem niște uși care nu se văd. Când ești la etaj, ai impresia că e un hol lung. E destul de straniu pentru, să spunem cei de vârsta a doua. În dormitor am hotărât să punem un televizor, deși în locuința cealaltă nu aveam.

Doar pentru că dormitoarele nu sunt pe același etaj cu livingul. Dacă vrem după ce adorm copiii să ne uităm la un film, să o facem din dormitor [aproape de ei].

În dormitor avem televizorul, patul, dressingurile noastre, baia. Atât. Niciun tablou, comodă, doar noptierele și luminile. Vreau să fie totul aerisit. Strictul necesar”, a spus Adela în mediul online.

Foto: Instagram

Citește și:

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au COVID-19. Cum se simt David și Eva?

Lora, primele declarații despre copil: „Îmi doresc și fetiță, și băiețel”

Anca Serea a împlinit 40 de ani! Care sunt secretele de frumusețe ale prezentatoarei TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter