Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Kelly Rowland (39 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în data de 21 ianuarie a anului acesta. Alături de soțul ei, managerul Tim Weatherspoon (47 de ani), artista mai are un fiu, Titan Weatherspoon, în vârstă de 6 ani.

Kelly Rowland a născut al doilea copil! Prima imagine cu bebelușul

Sâmbătă, 30 ianuarie, solista a publicat prima fotografie cu cel de-al doilea bebeluș. „În a 21-a zi a celui de-al 21-lea an, al celui de-al 21-lea secol, Noah Jon Weatherspoon ne-a salutat! Suntem cu adevărat recunoscători!”, a scris Kelly pe Instagram.

Artista a făcut a doua sarcină publică în octombrie 2020. Primele imagini au fost surprinse de revista Women’s Health. „SURPRIZĂ”, a scris solista pe Instagram. „Vorbisem degajat despre asta (sarcină) când a început pandemia de coronavirus”, a mărturisit Kelly pentru Women’s Health.

„Și ne-am zis: «Hai să vedem ce se întâmplă».” Solista mai mărturisește că nu și-a dorit să împărtășească frumoasa veste într-un moment în care lumea era cutremurată de efectele negative ale pandemiei.

„Dar vreau totuși să le amintesc oamenilor cât de importantă este viața”, a notat. „Și să poți avea un copil … Urmează să împlinesc 40 de ani în februarie 2021. Să am grijă de mine înseamnă enorm.”

 „M-am gândit că fanii mei vor fi atât de dezamăgiți. Ei voiau un album întâi și vor primi un copil”, a mai explicat. „Până la urmă, vor primi și albumul și un copil.”

Kelly și Tim și-au oficializat relația în mai 2014, într-o ceremonie intimă în Costa Rica. Printre invitați s-au numărat artistele Beyonce, Michelle Williams și Solange Knowles. Kelly a purtat o rochie fluidă cu spatele dezgolit.

„Înainte să mă căsătoresc, îmi spuneam: «Păi, dacă nu merge, pur și simplu divorțăm». Acum, însă, asta nu mai este o opțiune. Nu este o opțiune pentru mine pentru că știu că am bărbat bun alături.

Știu că am pe cineva care mă iubește necondiționat așa că vom rezolva orice problemă va veni. În plus, avem credință și ne avem unul pe celălalt. Căsnicia înseamnă mult pentru mine. Este ceva sacru”, declara artista în trecut despre mariajul ei.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Meryem Uzerli, Hurrem din serialul „Suleyman”, primele imagini cu a doua fiică

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter