Keira Knightley, însărcinată pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 03 mai 2019, 12:18
Keira Knightley este însărcinată din nou. Actrița va deveni mamă pentru a doua oară alături de soțul său, James Righton.

Keira Knightley, în vârstă de 34 de ani, și soțul său, muzicianul James Righton, în vârstă de 35 de ani, sunt căsătoriți din 2013 și acum se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Edie, care implineste 4 ani luna aceasta. Keira Knightley a reușit până acum să-și ascundă burtica de gravidă, însă aseară, prezentă fiind la un eveniment monden desfășurat în Paris, aceasta și-a pus-o în evidență printr-o rochie crem.

Keira Knightley a participat și luna trecută la un eveniment susținut de aceeași casă de modă, însă a reușit să-și ascundă burtica de gravidă sub o rochie vaporoasă. Cu toate că acum nu a făcut nicio declarație despre sarcina sa, în ianuarie actrița a vorbit deschis despre rolul de mămică:„Nu cred că le apreciem pe femei pentru transformările fizice și emoționale prin care trec atunci când devin mame. Eu sunt extrem de privilegiată. Am fost foarte norocoasă în carieră și îmi pot permite să îmi cresc copilul fără probleme, dar tot mi se pare un lucru extrem de dificil”, – a mărturisit Keira Knightley pentru revista Balance.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter