Keanu Reeves are o nouă iubită! Cine este femeia cu care a apărut pe covorul roșu

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 05 noiembrie 2019, 12:52
Keanu Reeves are o nouă iubită. Celebrul actor s-a afișat cu ea pe covorul roșu, la gala LACMA Arte și Film, prezentată de Gucci în Los Angeles.

Este pentru prima dată când Reeves, în vârstă de 55 de ani, apare cu o femeie în public, după mai bine de 10 ani. Iar norocoasa este artista Alexandra Grant.

Cei doi le-au zâmbit fotografilor în timp ce se țineau de mână.

Cine este iubita lui Keanu Reeves

Alexandra Grant are 46 de ani și este o artistă din Los Angeles ce folosește limbajul și schimburile cu scriitorii ca sursă pentru imagini în sculptură, pictură, desen și video.

Keanu și Alexandra sunt prieteni și colaboratori de mai mulți ani. Grant a lucrat cu actorul în anul 2011, când a ilustrat cartea pe care el a scris-o, „Ode to Happiness”. Aceea a fost prima lor colaborare, urmată de cea din 2016, la cartea „Shadows”.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Keanu Reeves și Alexandra Grant pe covorul roșu.

Keanu Reeves are o poveste impresionantă de viață. Mai întâi iubita sa, copilul său și al iubitei sale de atunci, Jennifer Syme, s-a născut mort. După câteva lui, tânăra s-a stins și ea din viață, în urma unui accident auto. Mai mult, după pierderea legăturii cu tatăl său, actorul a fost greu încerat de o tragedie. Cel mai bun prieten al său, actorul River Phoenix, alături de care a jucat în comedia ”Mă omori cu zile” și ”Dragoste și moarte la Idaho”, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani, în urma unei supradoze de droguri.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter