Katy Perry, gest impresionant. Ce a făcut cântăreața pentru o fană

De Oana Dinu, pe
Katy Perry a făcut un gest impresionat pentru o fană de 8 ani care nu putut participa la concertul ei din orașul Adelaide, Australia. 

Aflată în Australia în cadrului turneului Witness: The Tour pentru promovarea celui mai recent album, Witness, Kate Perry (33) a lăsat deoparte programul încărcat și a mers acasă la una dintre fanele ei, pentru a-i face o surpriză. Fetița în vârstă de 8 ani nu a reușit să ajungă la concertul artistei din Adelaide pentru că i-a fost descoperită o tumoare pe creier de 6 centimetri.

Sora micuței, Tiana, a postat pe Twitter un mesaj emoționant în care își ruga urmăritorii să o ajute să ia legătura cu Katy Perry: „Sora mea cea mică trebuia să participe la concertul @katyperry din Adelaide în acest an, dar a fost diagnosticată cu o tumoare de 6 cm pe creier cu care s-a luptat tot anul, Grace este cel mai mare fan al lui Katy de când avea 3 ani, vă rog ajutați-ne să intrăm în contact cu @katyperry” a scris fata.

Rugămintea a ajuns și la cântăreață, aceasta fiind de acord să meargă acasă la Grace, acolo unde micuța își revine după operația chirurgicală pe creier pentru a înlătura tumoarea. Perry i-a cântat fetiței o serenadă și, așa cum demonstrează imaginile apărute pe rețelele de socializare, a fost foarte afectuoasă cu surorile Moores. De asemenea, artista i-a adus lui Grace și câteva suveniruri cu marca turneului ei și cu autograf.

katty perry si surorile moores

Tiana și-a anunțat prietenii că împreună au reușit ca sora ei mai mică, Grace, să își întâlnească idolul: „Katy Perry tocmai a vizitat-o pe Grace. E de-a dreptul încântătoare și o persoană așa drăguță. Asta chiar a fost extraordinar” a scris adolescenta.

Citește și: 

Demi Moore, glume despre mariajul cu Bruce Willis

Premiile Oscar 2019: Propunerea României pentru ”Cel mai bun film într-o limbă străină”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter