Katy Perry a dezvăluit că a suferit de depresie: „Inima mea a fost sfâșiată”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 19 iulie 2018, 15:45
Cântăreața americană Katy Perry a dezvăluit că anul trecut a suferit de depresie, după ce publicul nu a primit așa cum se aștepta noul ei album, „Witness”.

Perry a povestit cum a fost dezamăgită de comentariile negative apărute în urma lansării albumului „Witness” anul trecut. Din acest moetiv ea a ajuns să viziteze un centru de tratament din California pentru a-și trata depresia.

Am avut perioade de depresie situațională, iar inima mea a fost sfâșiată anul trecut pentru că, fără să știu, am investit atât de mult în reacția publicului, iar publicul nu a reacționat așa cum mă așteptam, iar asta mi-a frânt inima”, a declarat Kety Perry pentru revista Vogue.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth au anulat nunta

Muzica este prima mea dragoste şi cred că universul mi-a spus: ‘Ok, vorbeşti despre a te iubi pe tine însăţi şi despre autenticitate, dar te voi testa din nou şi îţi voi lua plasa de siguranţă pe care o găseai în validare. Apoi vom vedea cât de mult te iubeşti cu adevărat”, a mai spus ea.

Artista a declarat că în prezent se simte mult mai bine și că aceste probleme i-au dat un „sentiment de plenitudine” pe care nu l-a avut niciodată.

Nu este pentru prima dată când Perry vorbește despre sănătatea sa mintală. Anul trecut, a a afirmat că a avut gânduri suicidare.

Citește și: Jennifer Love Hewitt este de nerecunoscut, după ce s-a îngrășat enorm FOTO

Am scris o melodie despre asta. Mi-e rușine că am avut acele gânduri, că mă simțeam atât de rău și atât de deprimată. Poți avea dreptate sau poți fi iubită. Vreau doar să fiu iubită”, a mărturisit artista.

„Witness” a ajuns doar pe locul al şaselea în topul albumelor din Marea Britanie (UK album charts), spre deosebire de două dintre albumele sale anterioare, „Prism” şi „Teenage Dream”, care au ocupat pe prima poziţie a clasamentului.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter