Andreea Bănică a dezvăluit că a suferit de depresie: „M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe”

De Oana Savin, pe

Andreea Bănică (44 ani) pare să fie o femeie împlinită: are o carieră frumoasă și o familie superbă. Însă, deși ar avea totul, artista a dezvăluit că a fost o perioadă când s-a confruntat cu depresia.

Depresia este una dintre cel mai des întâlnite boli și nu iartă pe nimeni. Atât vedetele, cât și oamenii de rând se întâlnesc, cel puțin odată în viață cu această afecțiune mentală.

Andreea Bănică s-a confruntat cu depresia

Andreea Bănică a trecut și ea printr-o perioadă mai dificlă, însă a reușit să o depășească, iar acum este din nou cu zâmbetul pe buze.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele de socializare, artista le-a răspuns curiozităților fanilor ei.

Așadar, Andreea a fost întrebată dacă a avut momente de anxietate și depresie și cum a reușit să le depășească.

Atunci, cântăreața a ales să răspundă sincer și să recunoască că și ea s-a confruntat cu depresia.

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!”, a afirmat Andreea, potrivit SpyNews.

Citește și: Andreea Bănică și-a surprins fanii cu o postare în care apare nemachiată. „Eu am 53 de ani și arăt mai fresh!”

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Bănică pe rețelele de socializare: „Eu care credeam că nu mă dărâmă nimic”

„Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ”trebuie” pentru mine”, a precizat artista.

Tragediile din viața Andreei Bănică

Andreea Bănică nu a fost ferită de probleme și suferințe. Pe când avea 21 de ani, cântăreața și-a pierdut tatăl. Doi ani mai târziu, s-a stins din viață și mama ei. Cu atât mai cumplit a fost, că artista se afla pe scenă în momentul în care cea care i-a dat viață a decedat.

„Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și că nu i-am avut lângă mine în momentele importante din viața mea”, a povestit Andreea Bănică pe contul ei de Youtube.

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit câte kilograme are și cum se menține: „Așa e organismul meu!”

Citește și: Andreea Bănică, momente de panică în vacanță. „Am făcut foarte urât, am țipat”

De asemenea, artista a mărturisit că dacă nu ar fi fost cântăreață, i-ar fi plăcut să fie stewardesă sau designer de interior.

În cadrul unui vlog intitulat „20 de lucruri pe care nu le știați despre mine, Andreea a recunoscut că îi este teamă de reptile, broaște, cocoși și găini.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bănică.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter