Kamara, probleme de sănătate cu fiul său din cauza restricțiilor impuse de criza coronavirus

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 14:14
Kamara trece prin momente dificile din cauza restricțiilor impuse de criza coronavirus. Fiul său, Leon, în vârstă de 6 ani,  nu-și mai poate urma tratamentul de recuperare.

Kamara, în vârstă de 44 de ani, declara încântat în urmă cu ceva timp că fiul său, Leon, care suferă de o afecțiune neurologică, o formă de paralizie cerebrală, va începe tratamentele de recuperare. Micuțul a trecut deja prin mai multe operații și starea sa părea că se îmbunătățește, însă în acest moment nu mai poate urma tratamentul de recuperare, centrele de kinetoterapie fiind închise:

„Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată. Îl ține pe loc toată treaba asta, însă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua.

Citește și –  Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi au făcut un live împreună și au vorbit despre relația lor: ”Te iubesc! Hai acasă!”

Va stagna o perioadă, în mai iunie aveam o operație în Spania. Nu am fost anunțați cu nimic, dar ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți. Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu” – a declarat Kamara la Antena Stars.

Citește și Antonia despre fiica sa, Maya, aflată în izolare în Italia: „Problema este mult mai avansată”

Vezi imagini cu Kamara și băiețelul său, Leon, în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter