Jurnalista care i-a atras atența lui Brad Pitt: „Asta nu se întâmplă niciodată”

De Oana Savin, pe
De când s-a despărțit de Angelina Jolie, Brad Pitt (55 ani) a fost cuplat de presă cu mai multe femei, însă niciuna dintre aceste presupuse relații nu s-a dovedit a fi adevărată. Însă, de această dată, se pare că o reporteriță din Australia i-a atras atenția celebrului actor.

Renee Bargh (33 ani) este gazda The Voice Australia, corespondent pentru Extra în SUA și apare întotdeauna pe covorul roșu, unde le ia interviuri vedetelor. Și tot aici, pe covorul roșu, l-ar fi fascinat pe Brad Pitt.

La un moment dat, ea a fost surprinsă în timp ce vorbea cu starul de la Hollywood, după care a afirmat: „Cred că am mereu fluturi în stomac când Brad Pitt este prin preajmă. Sunt și eu om. Sunt întotdeauna emoționată și agitată când vorbesc cu el, îi simți prezența înainte de a-l vedea.”

Citește și: Cum arăta Victoria Beckham în copilărie. Imagini nemaivăzute cu vedeta

În luna ianuarie a acestui an, Pitt a fost surprins în timp ce îi făcea cu ochiul lui Bargh, în timp ce surse apropiate actorului susțin că acesta a vorbit cu ea mai mult decât o face în general cu alți reporteri.

„Niciodată nu este atât de deschis pe covorul roșu, nu așa cum a fost în fața lui Renee… faptul că a vorbit atât de mult cu ea dovedește că l-a impresionat și i-a atras atenția”, a afirmat o sursă pentru NewIdea.

„Ea a fost cea care a pus capăt interviului, și nu invers, iar asta nu se întâmplă mai niciodată”, a mai spus sursa citată.

De asemenea, se pare că atunci când ea se află în Australia, cei doi vorbesc pe FaceTime.

 

View this post on Instagram

 

That 😉 though @extratv

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Renee Bargh si Brad Pitt.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter