Jurata România Danseazã a purtat la preselecţii bijuterii de la „Regele Diamantelor”, de peste 80.000 de lei

De Unica.ro, pe

Monica Petricã, prezenţa femininã din juriul „România Danseazã”, care ve debuta duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1 impresioneazã la fiecare apariţie cu graţia şi eleganţa sa.
Pentru apariţiile sale pe scena talent-show-ului, Monica a optat pentru serviciile „Regelui Diamantelor” – Lazãr Marcovici. Sophia Loren, Gina Lolobrigida sau Heidi Klum sunt doar câteva dintre numele cunoscute care i-au purtat creaţiile. Piesa de rezistenţă a colecţiei „Back to Nature” este un set care are peste 250 de carate şi costă 150.000 de euro. Pentru piese complicate şi încărcate, iubitorii de diamante plătesc şi peste 1 milion de euro.

Monica Petrică a optat pentru un pandant în formã de inimã, o bijuterie realizatã manual, doar din diamante în culoarea cognacului, o creaţie din colecţia Gianni Lazzaro, la originea cãruia stã românul Lazãr Marcovici. Supranumit şi „Regele Diamantelor”, Marcovici face parte din top 10 bijutieri ai lumii.  Compania lui (Casa Sabion) este singura casã de bijuterii din România care comercializeazã aceste bijuterii în România. Preţul acestui colier este de 12.500 de euro. În foto 2, Monica poartã un colier din aur galben, cu safire şi rubine, aparţinând colecţiei Casei Sabion, din nou o bijuterie excepţionalã, realizatã manual, şi al cãrei preţ depãşeşte 4.000 de euro.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului, care va debuta duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent – show se bazează pe emoţii, senzaţii, trăiri toate transmise de oameni obişnuiţi prin intermediul dansului.

Dacã CRBL şi Monica Petricã vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat. Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter