Jorge a sărit cu paraşuta pentru „Vedete la apă”. Vezi de ce!

De Unica.ro, pe

Pentru a putea evolua în emisiunea „Vedete la apă” de duminică, Jorge a fost nevoit să sară cu paraşuta. Vezi care e legătura dintre avion şi piscină!
Jorge, concurent ȋn ediţia de duminică, 28 iulie, a emisiunii „Vedete la apă”, a avut parte de antrenamente de-a dreptul amețitoare! Și asta pentru că, pentru a putea evolua ȋn emisiunea Antenei 1 a trebuit să-și ȋnvingă frica de ȋnălțime, ajutat de parașută.
Antrenorul său de la „Splash! Vedete la apă”, i-a propus să facă, ȋn acest sens, un salt cu parașuta, Jorge acceptând pe loc propunerea, gândindu-se că i se va atașa, la antrenamente, o mini-parașută, ȋn momentul ȋn care va sări de pe trambulină ȋn piscină. Lucrurile, ȋnsă, nu au stat deloc așa!
Marius Novanc, cea mai sexy apariţie de la „Vedete la apă”
El a fost chemat la Clinceni, dar, nu pentru antrenamente, ci pentru un salt cu parașuta. Abia când a ajuns acolo, a realizat că este vorba, de fapt, de o paraşută adevărată, și că nu va sări de pe trambulină ȋn piscină, ci dintr-un avion, aflat la câteva mii de metri altitudine, pe pământ.
Aflându-se pe aerodrom, Jorge nu a dat înapoi, a tras aer ȋn piept şi s-a hotărât să-şi învingă spaima de înălţime, sărind cu paraşuta din avion! A fost, pentru el, prima experiență de acest gen și unica, până acum! La sfârşitul saltului, s-a declarat absolut încântat de experienţa prin care a trecut datorită emisiunii “Splash! Vedete la apă”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter