Jorge, dezvăluiri intime din viața sexuală: „Răspunsul este da. Sunt cuminte, dar…”

De Mădălina Manole, pe
Jorge, îndrăgitul prezentator TV, a dat dovadă de-a lungul timpului că nu are inhibiții și este deschis provocărilor, indiferent de zona din care vin. Ei bine, de această dată a fost luat la întrebări destul de intime, iar artistul le-a făcut față cu brio, răspunsurile sale reușind să-i surprindă pe toți.

Jocul „Adevăr sau provocare”, interpretat și ca „Am/N-am…” prinde din ce în ce mai mult teren printre vedete, iar acestea vrând nevrând sunt nevoite să dezvăluie amănunte mai puțin dorite din viața personală. Este și cazul lui Jorge care, alături de colega sa de platou, Maria Simion, a acceptat să intre în joc și chiar să se supună provocărilor, cel care i-a filmat fiind întocmai Andrei Ștefănescu. Astfel, Jorge a trebuit să-și dea pantalonii jos, să accepte o farfurie cu frişcă în faţă, iar Maria Simion a fost nevoită să-şi spargă un ou pe cap.

Jorge

Dar asta nu este tot! Jorge a reușit să încingă imaginația tuturor cu răspunsul la întrebarea „Am/N-am făcut sex în grup”. Ei bine, artistul, în vârstă de 36 de ani, a comis-o: „Răspunsul este da. Sunt foarte cuminte, dar… Da, cu fete”, – a transmis Jorge, pe numele său real George Papagheorghe.

Citește și – Actorul Constantin Zamfirescu, alias “Gogoașă” din “Trăsniții”, își folosește doar jumătate din capacitatea creierului

Citește și – În sfârșit! Smiley a recunoscut că are o relație: “Femeia cu care sunt este…”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter