Jorge, despre traumele din copilărie: „Tata mă lovea de foarte multe ori!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 15:48

Jorge (38 de ani) a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre unul dintre cele mai delicate subiecte din viața sa, traumele din copilărie din cauza bătăilor primate de la tatăl lui. Cântărețul a mărturisit că tatăl său avea un comportament foarte violent și obișnuia să-l lovească ori de câte ori prindea ocazia. Jorge este și el tată, are un băiat David, de 5 ani, cu actuala soție, Ramona Prodea și o fată, Karina (12 ani), din fosta căsnicie cu Alina Laufer. Artistul spune că nu ar putea niciodată să fie violent cu copiii.

Eu dacă văd un copil lovit, eu plâng. Eu, om la aproape 40 de ani, plâng. Numai când mă gândesc că lovești un copil, este cel mai urât lucru pe care poți să-l faci. Ce putere are acel copil să-ți răspundă? De ce să-ți folosești forța? Când ești capabil de altceva, când nu nte duce capul la mai mult, este strict opinia mea, ești zero ca om. Din punctul meu de vedere, cel puțin. Nu vreau să fie nimeni de acord cu mine.

Eu nu aș putea niciodată să lovesc un copil, pentru că știu cât de dureroasă e treaba asta și cât de tare lasă sechele pe suflet. La noi s-a întâmplat de foarte, foarte multe ori (n.r. – ca tatăl lui să-l lovească). Odată am prins așa curaj să cert cu el (n.r. – tatăl lui), pentru că eram mare, aveam vreo 18 ani și l-am împins. Mi-a dat un pumn de m-a dărâmat – i-a mărturisit cântărețul lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: De ce a ales Jorge să divorțeze de Alina Laufer: „Mi-am luat geamantanul și am plecat!”

Citeşte şi: Mirela Vaida e gata să devină mamă pentru a patra oară: „Vârsta nu mă oprește!”

Citeşte şi: Ce condiție i-a impus Jennifer Lopez lui Ben Affleck în contractul prenupțial

Citeşte şi: Ioana Voicu a născut prematur: „Am ajuns de urgență la spital”

Jorge a mai spus că a existat un singur moment când tatăl lui i-a spus că îl iubește și când l-a făcut să simtă că este mândru de el. Cu toate acestea, traumele din copilărie l-au marcat pe viață.

Mi-a spus o singură dată că mă iubește, când am fost la Pop Stars, la Pro TV, în 2003. Eu mă schimbasem atunci foarte mult, la 180 de grade, am lăsat de o parte toată golăneala. Iar lui nu-I venea să creadă. Eu din momentul acela, de la Pop Stars, am simțit că văd lumina și am zis că vreau să merg în zona asta, unde îmi place și unde mă simt bine. Ei și în momentul acela, tata la telefon mi-a spus “Tata te iubește!”. A fost singura data – a adăugat Jorge.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter